ERFAREN MOR: Megan Fox, her under en pressekonferanse for «Teenage Mutant Ninja Turtles» i San Diego i 2014, har allerede to sønner. Foto: Mario Anzuoni Reuters

Gravide Megan Fox: – Får beskjeder fra babyen

Megan Fox (30) lar sin ufødte baby fortelle henne hvor de skal bo.

Det var da skuespilleren var gjest på «Jimmy Kimmel Live!» tirsdag kveld de to snakket om hennes graviditet. Da skal Fox ha fortalt han hun allerede kommuniserer med babyen, ifølge blant andre People og Entertainment Tonight.

– Det er ikke en hørbar stemme, men men jeg opplever at du får beskjeder om du er åpen for det, sa hun til Kimmel, ifølge Huffington Post.

Bakgrunn: Megan Fox gravid igjen.

HØYGRAVID: Megan Fox utenfor Jimmy Kimmel-studioet tirsdag 31. mai. Foto: Wenn

– For eksempel ville denne babyen at jeg skulle bo et annet sted, så vi flytter til et helt annet sted i Los Angeles fordi jeg føler det er der denne babyen ønsker å vokse opp, fortsatte Fox.

Separert i fjor

Etter å ha spilt i et par TV-serier, som «Ocean Ave.» og «Hope & Faith», slo hun for alvor gjennom med rollen som Mikaela Banes i den første «Transformers»-filmen i 2007 – en rolle hun vendte tilbake til i «De beseirede slår tilbake» i 2009.

Har du lest: «Transformers»-stjerne: – Fengsel suger.

Siden da har hun hatt hovedrollen i skrekk-komedien «Jennifer’s Body» (2009) og spilt April O’Neil i «Teenage Mutant Ninja Turtles» (2014). Nå er hun også å se som Reagan i TV-serien «New Girl».

Fox giftet seg med tidligere «Beverly Hills 90210»-stjerne Brian Austin Green i 2010, etter at de hadde vært sammen i seks år, og de ble separert i august 2015. Paret har to barn sammen fra før: Noah Shannon (3 1/2) og Bodhi Ransom (2). Green har bekreftet at han er far til den kommende babyen også.

I 2014: Megan Fox og daværende ekteman Brian Austin Green på premieren på «Teenage Mutant Minja Turtles» i Berlin. Foto: Andreas Rentz Getty Images

Megan Fox: – Barna mine får ikke se TV.

Gruer seg til fødselen

Til Jimmy Kimmel fortalte Megan at sønnene vet hvor babyer kommer fra.

– Jeg viste dem på en dokke, så de vet hvor babyen kommer ut. Bodhi synes det er skikkelig morsomt at du mater babyen med puppene, mens den eldste er klar over det, men han gleder seg, sa hun ifølge People.

Selv om Fox har født annethvert år siden 2012, er hun ikke helt avslappet når det kommer til fødsler:

– Med denne har jeg vært litt mer avslappet, siden jeg vet hvor vondt det vil gjøre. Men jeg er i ferd med å engste meg mer for det, den smerten er ingen spøk, sier hun.

Så du: Fox kutter ned på sexy roller.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder