TO AV TRE: Ariana Grande (til venstre) og Miley Cyrus – her fra One Love-konserten i Manchester i 2017 – gjenopptar samarbeidet. Foto: DAVE HOGAN FOR ONE LOVE MANCHEST / One Love Manchester

Supertrio bak «Charlie’s Angels»-låt

Miley Cyrus, Ariana Grande og Lana Del Rey i én og samme låt? Det ser ut til å skje!

Det er Billboard som skriver at det unike samarbeidet er nær ved å avsløres. De tre skal nemlig ha fått oppdraget i å fremføre tittelkuttet til den nye «Charlie’s Angels»-filmen.

les også

Miley Cyrus om norsk regissør: – Vi ble veldig nære venner

Spesielt Ariana Grande og Miley Cyrus har vært aktive på sosiale medier med å hinte om et samarbeid. Ifølge Billboard vil låten – og filmtraileren – slippes allerede i morgen.

Det var i forrige uke at fans av superstjernene diskuterte mulighetene for at Grande og Cyrus hadde gjort noe sammen, noe som førte til at begge artistene markerte innleggene med liker.

Dermed var spekulasjonene i gang.

DEN TREDJE: Lana Del Rey – her fra Hovefestivalen i 2012 – er tredjekvinnen som bidrar til tittellåten på den nye «Charlie’s Angels»-filmen. Foto: Petter Emil Wikøren

«Uploading» (laster opp), skrev Miley Cyrus over logoen til «Charlie’s Angels» på sin Instagram-konto og tagget like godt både filmens Instagram-konto og Ariana Grande og Lana Del Rey.

WE ARE COMING! @charliesangels 👼 @arianagrande @lanadelrey

Det samme bildet publiserte Ariana Grande og skrev like godt «trailer i morgen» i sitt innlegg.

Den nye «Charlie’s Angels»-filmen kommer i november og er regissert av Elizabeth Banks. Englene spilles av Ella Balinska, Naomi Scott og Kirsten Stewart.

De forrige englene til Charlie – fra 2000 – var Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu.

Instagram-siden til filmen skulle vel også avsløre at i morgen, torsdag, blir en stor dag for fans av Charlies engler ...

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder