FLYTTET: Nicole Kidman og hennes to barn Connor (10) og Isabella (12) skal til barnas glede ha blitt naboer med Tom Cruise. Foto: AFP

Tom og Nicole blir naboer

(VG Nett) Fire år etter at det ble slutt kommer Tom Cruise (42) og Nicole Kidman (38) litt nærmere hverandre igjen, nå som naboer.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Hun skal allerede ha flyttet inn sammen med sine to adoptivbarn Isabella (12) og Connor (10).

Siden Cruise og Kidman har delt foreldreansvar for barna, er det bra at mor og far bor så nærme hverandre.

- Det kan ha vært en hard skilsmisse, men Tom og Nicole vet at barna kommer først, sier en kilde nær paret til Daily Mail.

- De har lagt bak seg alle forskjellene for at barna kan være nærme begge foreldrene. Da Nicole nylig så at et hus var ledig i området, slo hun til, sier kilden.

- Hun var knust etter bruddet, men hun har fortsatt et godt bånd til Tom og de vet at å bo nær hverandre, er det beste de kan gjøre for Connor og Bella.

Men det er ikke sikkert Katie Holmes (26) som nylig ble forlovet med Cruise, syns det er like populært.

Uansett vil ikke Nicole Kidman være mye hjemme den første tiden. Hun holder nemlig på med innspillingen av filmen «Fur» i New York.

Nicole giftet seg med Tom i 1991, men ble forlatt av Hollywood-helten i 2001. Hun har i flere intervjuer de siste årene innrømmet at hun lenge var knust av kjærlighetssorg.

Nicole har også uttalt at hun ikke vil komme i bryllupet til Tom og Katie, selv om Tom skal ha uttalt at han ønsker det. Katie på sin side er ikke helt klar til å gifte seg riktig ennå.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder