Kjendiser under kniven

Vet du hva Paul Newman, Liz Taylor, Michelle Pfeiffer, Arnold Schwarzenegger, Demi Moore, Cher og mange andre kjendiser har til felles ? Jo - de har alle tatt plastiske operasjoner.

ARTIKKELEN ER OVER 21 ÅR GAMMEL

- Hun tok den rett etter front-bildet til Vanity Fair.
- Nesen hennes var den runde typen som ikke tåler alder noe særlig. Det er rart at hun klarte å gjøre det så bra som hun gjorde med orginalen, sa en annen kirurg.

Kjendisene legger seg under kniven året rundt, men særlig i slutten av desember når juleselskapene er over og før prisutdelingen til Golden Globe i januar og Oscar i mars. Valfarten til operasjonsbordene handler om en ting:

- Hvis jeg ikke ser bra ut, får jeg ikke jobb, sier en anonym toppstjerne.


Cher, som t.o.m. tar med seg moren sin til kirurgen, begynte med en enkel hudbehandling for dårlig hud. I dag innrømmer hun å ha operert brystene, men sier ingen ting om kinnoppbygging, fettsuging på magen, løfting av rompa, ny nese, ansiktsløfting, navleoperasjon eller fettsuging andre steder.


Michelle Pfeiffer har fått laget kinnoppbygging og en ny nese. Ja, selv stjerner som Paul Newman og Arnold Schwarzenegger har gått under kniven. Schwarzenegger har fått remodellert haken sin bakover slik at den ikke er så «tung og fremskutt».


Elizabeth Taylor er i godt selskap med superstjerner som Sophia Loren og Catherine Deneuve. Om Deneuve ryktes det at hun har fått sydd inn et finmasket nett av 22-karat gull under huden - en teknikk som visstnok er perfeksjonert i Paris.

Det er ikke bare Hollywoodstjerner som liker å ta plastiske operasjoner. Som Ivana Trump sa etter en ansiktsløfting som hevn for Donald Trumps utroskap:

- Jeg akter ikke å se ut som jeg er en dag over 28 - og det skal koste Donald en formue.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder