EKS-PAR: Regissør Nick Cassavetes og ekskona Heather Wahlquist på «The Notebook»-premiere i Los Angeles i 2004. Foto: REUTERS

«The Notebook»-regissør Nick Cassavetes i dramatisk krangel med ekskona

Nick Cassavetes (58) har regissert en av verdens mest romantiske filmer, men hans eget privatliv har endt i alt annet enn idyll.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Cassavetes gikk nylig ut i amerikanske medier og hevdet at tenåringsdatteren er forsvunnet, og at hans eks-kone, skuespiller Heather Wahlquist (40), står bak.

– Min 13 år gamle datter (....) er savnet. Hennes mor har gjentatte ganger ignorert rettens bestemmelser. Heather Wahlquist er på rømmen (...), og hun har unnlatt å møte til høringer i retten, sier skuespilleren og regissøren til TMZ.

Oppdatert? «The Notebook» blir serie

Han hevder han har gått rettens vei med krav om pågripelse av eks-kona. 58-åringen forklarer at datteren forsvant forrige måned, og at hennes mobiltelefon har vært skrudd av siden. Han beskylder ekskonas familie for å hjelpe til med å holde dem skjult.

«The Notebook»-forfatter: – All kjærlighet må ende i tragedie

Wahlquist på sin side hevder overfor TMZ at hun er livredd for eksmannen, og at hun lever i skjul for å beskytte seg og datteren. De to skal ha feiret julaften sammen på hemmelig sted.

– Han har en hevnaksjon gående mot familien min, og jeg er vettskremt, hevder 40-åringen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PRISUTDELER: Nick Cassavetes delte ut æres-Oscar i 2015. Foto: AP

Wahlquist sier at Cassavetes har parkert utenfor huset deres og forfulgt dem.

Vant for beste filmkyss: Her kliner de til igjen

Cassavetes er kanskje best kjent for å ha regissert «Dagboken (The Notebook)», med Ryan Gosling (37) og Rachel McAdams (39) i hovedrollene. Filmen, basert på en roman av Nicholas Sparks, hadde premiere i 2004 og betraktes som en av verdens mest tåredryppende romantiske dramaer.

Visste du? Gosling fikk jobben ingen ville ha

Cassavetes har også regissert andre filmdramer som «My Sister's Keeper» og «The Other Woman». Han har også spilt i en rekke filmer og TV-serier. Ifølge nettstedet IMDb har 58-åringen flere nye filmprosjekter på gang.

Wahlquist spilte biroller i både «The Notebook» og «My Sister's Keeper».

Cassavetes har i tillegg to eldre barn fra et tidligere ekteskap.

KULTFILM: Rachel McAdams og Ryan Gosling som paret Noah og Allie i «Dagboken». Foto: Sf Norge As

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder