BURSDAG: Som en del av den nye midlertidige samværsavtalen mellom Brad Pitt og ekskona Angelina Jolie, feiret han denne uken sin 55-årsdag med barna. Foto: Abraham Caro Marin / TT / NTB scanpix

Fikk feire 55-årsdagen med barna

Brad Pitt feiret tirsdag sin 55-årsdag med de seks barna han har med ekskona Angelina Jolie.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over ett år gammel

Flere av barna skal også ha overnattet, skriver People.

Ifølge nettstedet blir dette sett på som en steg i riktig retning og at det opprivende forholdet mellom de tidligere ektefellene kan være i ferd med å roe seg ned. Ikke minst med tanke på de seks barna, Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 13, Shiloh, 12 og de 10-år gamle tvillingene Vivienne og Knox.

les også

TMZ: Pitt og Jolie møtes i barnefordelingssak

Angelina Jolie og Brad Pitt gikk fra hverandre for to år siden. Det har vært en stormfull tid med mye offentlig skittentøyvask mellom de to Hollywood-stjernene.

Særlig har kampen om barna fått mye oppmerksomhet. Men for to uker ble de to enige om en midlertidig avtale som ivaretar omsorg og samvær med barna.

MOR OG BARNA: Angelina Jolie og to av barna, Zahara Marley Jolie-Pitt og Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Foto: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

– Det er ikke en permanent avtale, men en avtale som bidrar til å holde prosessen i gang, sier en kilde som står paret nær til People.

Denne avtalen skal ifølge Jolies advokat ha kommet i stand etter anbefalinger fra eksperter i barnefordelingssaker som er oppnevnt av domstolen.

les også

Angelina Jolie: – Liker ikke å være singel

Så sent som i sommer ble Jolie pålagt av en dommer å sørge for å gi barna mer tid med sin far. Den gang het det i rettsdokumentene at « at det er skadelig for barna å ikke ha et forhold til faren, og at det er kritisk at de alle har et sunt og sterkt forhold til begge foreldrene».

les også

Angelina Jolie: – Liker ikke å være singel

Jolie har også hevdet at Brad Pitt ikke har betalt nok barnebidrag, noe som fikk han til å slå kraftig tilbake: I rettsdokumenter hevdet han å ha betalt 1,3 millioner dollar, rundt 11 millioner norske kroner til ekskona. I tillegg hevder han å ha lånt henne ytterligere åtte millioner dollar.

Mer om

  1. Angelina Jolie
  2. Brad Pitt
  3. Barn
  4. Hollywood

Flere artikler

  1. TMZ: Pitt og Jolie møtes i barnefordelingssak

  2. Brad Pitt og Angelina Jolie er ikke lenger gift

  3. Angelina Jolie om innspillingen av «Maleficent: Mistress of Evil»: – Jeg følte meg ganske ødelagt

  4. Angelina Jolie tok med barna på rød løper

  5. Nye bilder av Brad Pitt og Jennifer Aniston går verden rundt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder