TILBAKE: Buffy Summers (opprinnelig spilt av Sarah Michelle Gellar) er en ung jente som får et kall til å bekjempe ondskap. Hun forelsker seg i vampyren Angel (David Boreanaz). Nå kommer serien tilbake, med nye skuespillere.

TILBAKE: Buffy Summers (opprinnelig spilt av Sarah Michelle Gellar) er en ung jente som får et kall til å bekjempe ondskap. Hun forelsker seg i vampyren Angel (David Boreanaz). Nå kommer serien tilbake, med nye skuespillere. Foto: Getty Images

Planlegger nyinnspilling av «Vampyrjegeren Buffy»

«Vampyrjegeren Buffy» skal komme tilbake, med ny kvinne i hovedrollen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

En nyinnspilling av klassikeren «Buffy the Vampire Slayer», er på trappene, ifølge Entertainment Tonight.

les også

Slik gikk det med MacGyver-stjernene: Dødsfall, Bond-piker og sex-trakassering

Pluss content

Denne gangen med en afroamerikansk kvinne i hovedrollen. Hvem dette blir, er ennå ikke bestemt.

The Hollywood Reporter skriver at det ennå ikke er kalt inn til casting for rollen som Buffy, men at det vil legges vekt på mangfold i serien.

les også

Michelle Williams fra «Dawsons Creek»: Første sexscene var med en jente

Serieskaper Joss Whedon er med som ansvarlig produsent og Monica Owusu-Breen, som står bak manuset i serier som «Lost», «Alias» og «Agents of S.H.I.E.L.D.», er med som hovedmanusforfatter og produsent.

De to skal ha jobbet med en pilot siden slutten av 2017.

NYE FJES: Det vil ifølge The Hollywood Reporter legges vekt på mangfold i nyinnspillingen av serien. Her er det opprinnelige rollegalleriet. Foto: Getty Images / Hulton Archive

Bekjemper ondskap

Det var Sarah Michelle Gellar som hadde hovedrollen da serien gikk i syv sesonger, fra 1997 til 2003. Serien ble vist på TVNorge.

les også

«Buffy»-stjerne arrestert for vold

Hovedpersonen Buffy Summers (Gellar) er en ung jente som får et kall til å bekjempe ondskap sammen med vennene Willow Rosenberg (Alyson Hannigan) og Xander Harris (Nicholas Brendon). Hun forelsker seg i vampyren Angel, spilt av David Boreanaz, som fikk en spin-off-serie med samme navn.

les også

Alyson Hannigan ønsker «How I Met Your Mother»-reunion

Det er 20th Century Fox Television som produserer den nye serien i USA, med håp om å få solgt til strømmetjenester som Amazon eller Netflix, skriver den britiske avisen Independent.

Gail Berman, Joe Earley, Fran Kazui og Kaz Kazui skal også være med som produsenter i den nye serien. De to sistnevnte var med på å produsere den originale «Buffy»-filmen fra 1992, som serien er basert på.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder