BESTEVENNER: Corey Haim og Corey Feldman var ikke bare navnebrødre. De hang også sammen som erteris. Foto: AP
BESTEVENNER: Corey Haim og Corey Feldman var ikke bare navnebrødre. De hang også sammen som erteris. Foto: AP

Corey Feldman knust over navnebrorens død: - Corey var en plaget sjel

  • Jonas Pettersen
Publisert: Oppdatert: 11.03.10 13:36
FILM

(VG Nett) Tårene rant nedover kinnet til Corey Feldman da han hørte om bestevennen og tenåringsidolet Corey Haims død.

Åttitallsidolet Corey Haim (38) døde i går ettermiddag på et sykehus i California etter at han kollapset i hjemmet sitt. Skuespillerkompisen Corey Feldman (38) ble ofte nevnt i samme åndedrag som nå avdøde Haim - og de hang sammen som erteris da skuespillerkarrierene deres skjøt fart på slutten av 80-tallet.

- Dette er et tragisk tap av en vidunderlig, vakker og plaget sjel, som for alltid kommer til å være min bror og beste venn, sier han i en offentlig uttalelse gjengitt av Perez Hilton.

- Tårene rant

Dødsårsaken blir ikke klar før obduksjonsrapporten foreligger, men politiet spekulerer i at dødsfallet kan være overdoserelatert.

- Jeg ble vekket klokken halv ni på morgenen av søsknene mine som informerte meg om dødsfallet til min bror Corey Haim. Øynene mine hadde ikke rukket å åpne seg, før tårene rant nedover ansiktet mitt, heter det også i uttalelsen.

De to navnebrødrene møttes på audition til filmen «The Goonies» i 1985, hvor kun Feldman fikk en rolle. Haim slo gjennom året etterpå med tenåringsfilmen «Styrkeprøven».

Det var imidlertid i 1987 at karrierene deres virkelig skjøt fart, da begge spilte sammen med Kiefer Sutherland og Jason Patric i kultfilmen «The Lost Boys».

Filmfrelst?Les flere filmsaker her.

Narkotikamisbruk

Ironisk nok var «The Lost Boys» begynnelsen på slutten for Corey Haim. I 1994 innrømmet han at filmsuksessen hadde ført til et utstrakt narkotikamisbruk. Likevel hadde han framstått som rusfri de siste årene.

Den siste tiden bodde han hjemme for å pleie sin kreftsyke mor. Det var foran henne at Haim kollapset.

- Han var en god gutt. Jeg er knust, sier hun til RadarOnline.

Følg Rampelys på Facebook

Denne artikkelen handler om