Charlize føler seg usexy når hun er for tynn

(VG Nett) Skuespilleren Charlize Theron liker formene sine og synes det er usexy å være for tynn.

Tonje Finvold Lacher
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

USEXY: Skuespilleren Charlize Theron føler seg mer sexy med former. Foto: AFP

- Jeg er ikke supertynn. Jeg har former og det liker jeg, forteller Theron.

Usexy

Den sørafrikanske skuespilleren har måttet gå både opp og ned i vekt for sine filmroller. I 2003 gikk hun opp 15 kilo for en rolle i «Monster». I 2006 spilte hun derimot i en film som krevde at skuespilleren gikk kraftig ned vekt.

- I «Sweet November» spiller jeg en kreftsyk kvinne. Jeg måtte gå ned mange kilo og følte meg overhodet ikke vel. Jeg husker at jeg frøs hele tiden og når jeg tok armene rundt kroppen min kjente jeg ribbeina mine. Det var ikke sexy, forteller Theron.

Vil være lykkelig

Ifølge britiske Elle hadde Oscar-vinneren også noe å si til Hollywood-skuespillerne som foretrekker utagerende festing framfor å jobbe med karrieren.

- Jeg blir sint når jeg ser såkalte kjendiser som ødelegger livene sine med festing. Jeg skjønner det bare ikke, sier Theron.

- Visse sømmeligheter finnes ikke lengre i Hollywood. Mitt liv dreier seg nå om å legge vonde ting bak meg og bare være lykkelig, forteller skuespilleren.

Charlize Theron har vært sammen med den irske skuespilleren Stuart Townsend i seks år, men Theron sier at paret ikke har noen gifteplaner.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder