Hun blir ny Bond-pike!

(VG Nett) Her er kvinnen som angivelig har fått rollen som Bond-babe i den nye filmen om 007-agenten.

ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

MØRK SKJØNNHET: Thandie Newton (33) skal ha fått den kvinnelige hovedrollen i den nye James Bond-filmen. Foto: AP

Bildespesial: Bond-damer gjennom tidene

Daniel Craig (37), som debuterer som spionagenten i den 21. filmen i rekken, skal ha blitt mektig imponert etter å ha sett Thandie på audition.

Thandie har mor fra Zimbabwe og britisk far. Hun er selv født i London. Skuespilleren bodde en periode i Los Angeles, men den britiske aksenten skal ha gjort det vanskelig for Thandie å få de Hollywood-oppdragene hun jaktet på.

33-åringen har likevel gjort seg bemerket i filmer som « Mission Impossible II» og «The Truth About Charlie». Tobarnsmoren har også spilt i en rekke TV-serier, deriblant «Akutten».

Takket nei

Det har vært spekulert heftig i hvem som blir Daniel Craigs kvinnelige motspiller i den nye Bond-filmen. Angelina Jolie (30) og Charlize Theron (30) har vært hete kandidater, men begge skal ha takket nei. Sienna Miller (24) skal også ha vært aktuell for rollen.

Begynner å haste

Avisen The Sun er blant mediene som melder at det nå er bestemt at Thandie får oppdraget. Hverken Thandie eller filmselskapet har kommet med noen offisiell kunngjøring.

Martin Campbell skal regissere filmen, og det haster å få satt sammen hele rollelisten. Planen har nemlig hele tiden vært å starte innspillingen denne måneden, men så langt har ikke startskuddet gått.

Craig blir den sjette skuespilleren som fyller rollen som James Bond.

Les om flere Bond-piker her!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder