HVER SIN VEI: En rekke internasjonale medier melder nå at Charlize Theron har hevet forlovelsen med Sean Penn og at forholdet er slutt. Forholdet ble innledet i desember 2013 og de ble sett offentlig sammen første gang i januar 2014. Dette bildet er fra en av de siste gangene de er sett sammen, 14. mai under årets filmfestival i Cannes . Foto:Loic Venance,Afp

Kilder i USA: Slutt mellom Penn og Charlize Theron

Hun skal ha hevet forlovelsen - nok et kjendisbrudd for Sean Penn

Forlovelsen skal være hevet. Det er slutt mellom Charlize Theron (39) og Sean Penn (54).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det skriver både US Magazine og Daily Mail. I følge kilder som står paret nær, skal det være hun som har brutt forlovelsen.

Bruddet kommer etter at paret har tilbrakt den siste måneden i Europa sammen. De var begge to tilstede under filmfestivalen i Cannes 14. mai da Charlize Theron hadde premiere på sin siste film «Mad Max: Fury Road». To dager senere var de sammen under Life Ball i Wien.

Les VG-anmeldelsen av «Mad Max: Fury Road» her

Paret skal de siste ukene ha droppet flere felles avtaler og har ikke vært sett sammen i det hele tatt. Så langt har ingen representanter for hverken Penn eller Theron kommentert det omtalte bruddet.

GODT FORHOLD: - Jeg har et godt forhold til min første ex-kone, har Sean Penn uttalt i et intervju. Her er han og Madonna under en åpning av en kunstutstilling i New York i september 2013. De var gift fra 1985 til 1989. Foto:Kevin Mazur,Afp

Theron og Penn, har vært venner i en årrekke, men i desember 2013 utviklet venneskapet seg til noe mer. Året etter ble de forlovet under en reise til Paris og de skal nærmest ha vært uatskillelige, skriver People Magazine.

Det ble virkelig fart i ekteskapsryktene da Sean Penn gikk ut i et intervju med den britiske utgaven av magasinet Esquire og sa at han vurderte å gifte seg med Charlize Theron.

– Kanskje er alle gode ting tre, sa den 54 år gamle stjernen.

I et intervju med Vogue i mai i fjor snakket Charlize Theron åpent forholdet til Penn.

– Jeg har ingenting i mot et langvarig forhold, tvert i mot vil jeg gjerne ha det, sa hun blant annet.

IKKE FULLT SÅ GODT FORHOLD: Sean Penn, OG hans andre ex-kone, «House of Cards»-stjernen Robin Wright har ikke et fullt så godt forhold etter en stormfull skilsmisse. De var gift fra 1996 og ble etter flere seperasjonsforsøk, skilt i 2010. Dette bildet er fra Oscar-utdelingen i 2004. Foto:Kevork Djansezian,Ap

Men både Sean Penn og Charlize Theron har beholdt sine egne bosteder hele tiden. Han hadde imidlertid lagt ut sin fasjonable strandeiendom i Malibu for salg, men eiendommen er nå trukket fra markedet. Paret tilbrakte mye tid i hennes Hollywood-leilighet sammen med Charlize' tre år gamle sønn, Jackson som hun adopterte i 2012.

FEM MÅNEDER: Scarlett Johansson og Sean Penn hadde en kortvarig romanse i 2010. Foto: Armando Gallo,HFPA

Hadde det gått som Sean Penn mer enn antydet i intervjuet med Esquire, ville det blitt hans tredje ekteskap. Mest kjent på kjærlighetsfronten, er Penn kanskje for sitt stormfulle ekteskap med popstjernen Madonna som varte fra 1985 til 1989. Deretter giftet han seg med Robin Wright, kjent fra «Forrest Gump» og «House of Cards», i 1996. Paret har to voksne barn sammen, Hopper og Dylan.

– Jeg vil si at jeg har et godt forhold til min første ex-kone og et svært godt forhold til mine to barn som jeg deler med min andre ex-kone, har Sean Penn sagt i et intervju.

I 2011 hadde han et tre måneder langt forhold til skuespilleren Scarlett Johansson. Romanseryktene oppstod i mars det året og etterhvert viste de to seg offentlig sammen, blant annet i et bryllup og ute på flere romantiske middager sammen. Ingen av dem kommenterte noen gang forholdet og det hele gled over i juni 2011 uten at noen av dem sa noe om hvorfor.

SAMMEN I CANNES: Sean Penn og modellen Petra Nemcova hadde et kortvarig forhold i 2012. Her er de sammen på filmfestivalen i Cannes det året. Foto:Christian Hartmann,Reuters

Men hun er bare en av flere kjente kvinner Sean Penn har hatt kortvarige forhold til. Penn og Petra Nemcova hadde et kortvarig forhold i 2008, men gjenopptok forbindelsen i mai 2012 - og viste seg offentlig sammen under filmfestivalen i Cannes samme året. Men forholdet skal ha tatt slutt allerede i juni 2012.

ROMANTISKE MIDDAGER MED PENN: Valeria Golino Foto:Petter Oftedal,VG

Høsten 2009 ble Sean Penn og Jessica White koblet sammen etter at de ble observert i hete omfavnelser. Sommeren året etter var de to sammen igjen, men det ble slutt i oktober 2010. I februar 2011 ble Penn og skuespilleren Valeria Golino observert ute på flere romantiske middager.

Charlize Theron på sin side også har blitt koblet opp mot en rekke av Hollywood-kjendiser, etter at hun og skuespiller Stuart Townsend endte sitt ni år lange forhold i 2010.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder