SJOKKROSA: Christina Aguilera på premieren til «Mulan» i Dolby Theatre i Los Angeles mandag. Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Christina Aguilera: – Ringen er sluttet som moden kvinne

Christina Aguilera (39) gjør comeback med «Mulan» etter 22 år.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Den amerikanske popstjernen var iført rosa fra topp til tå – til og med hårtoppen var i knallfarge – da hun ankom Dolby Theatre mandag. Aguilera står nemlig bak balladen «Loyal Brave True», filmlåten til nylanseringen av Disney-klassikeren «Mulan».

Aguilera var bare 16 år da hun slo gjennom med «Reflection», filmlåten til den opprinnelige animerte «Mulan»-filmen. Iden nye filmen er det virkelige mennesker som vises på lerretet.

– Det er så fantastisk å føle at ringen er sluttet som moden kvinne, en som har hatt en strålende karriere så langt, og som nå kan ta med barna mine på denne «live action»-filmen, uttalte 39-åringen til «Entertainment Tonight».

Tilbakeblikk: – Stolt av å være verst

Aguilera er alenemor for en sønn på 12 og en datter på fem. De var imidlertid ikke med på selve premieren, fordi det krasjet med skole.

– Men de skal få se den. De har hørt musikken og har fulgt meg i studio. Det er herlig å kunne dele dette med mine egne barn denne gangen, sier hun.

les også

Disney får kritikk for norsk «Løvenes konge»-versjon: – Jeg blir irritert

Sangstjernen presiserer at det er ekstra givende for henne å være med på noe som hun har så stor kjærlighet for, og som hun tror så mye på. Den nye filmlåten handler om målbevissthet, sårbarhet, styrke og utholdenhet - egenskaper hun selv alltid har snakket varmt om.

– Å være en kriger og en som kjemper, går som en rød tråd gjennom all min musikk i hele karrieren. Jeg er veldig glad for at jeg også nå får muligheten til å sette søkelyset på dette – i en så vakker film, sier Aguilera.

Hør låten her (artikkelen fortsetter under):

Aguilera startet karrieren som barnestjerne i Disneys «The Mickey Mouse Club». Hun platedebuterte året etter «Mulan» – i 1999 – og har siden gitt ut flere album. Platesalget skal være på over 50 millioner eksemplarer på verdensbasis. Blant hitlåtene kan nevnes, «Dirrty», «Genie In A Bottle», «Hurt», «Beautiful» og «Fighter».

Lest denne? – En bransje full av ulver

Popdivaen har spilt i flere filmer og figurert som dommer i «The Voice».

Husker du? Poserte høygravid naken

Nye «Mulan», der kinesisk-amerikanske Yifei Liu (32) spiller hovedrollen som krigerheltinnen, får norgespremiere 25. mars. Aguilera har angivelig også spilt inn en ny versjon av hitballaden «Reflection» for anledningen.

SELFIES: Christina Aguilera tok seg tid til fansen utenfor kinolokalet. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

les også

Christina Aguilera om «en bransje full av ulver»: – De snakket om brystene mine

les også

Christina Aguilera ville synge – ble avvist

les også

Sminkefri Christina Aguilera vekker oppsikt

Mer om

  1. Christina Aguilera
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Disney utsetter verdenspremieren på «Mulan»

  2. Ny premieredato satt for Disneys «Mulan»

  3. Tre nyheter fra rampelyset

  4. Disney skal lage nyinnspilling av «Hercules»

  5. Christina Riccis ektemann fikk besøksforbud

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder