VISES PÅ PRESTISJEFESTIVAL: Helene Bergsholm, hovedrolleinnehaver i «Få meg på for faen», skal vises på Robert De Niros filmfestival TriBeCa. Foto: Camera Press/ Trond Sørås

De Niro vil ha norsk ungdoms-kåtskap

(VG Nett) Den norske filmen «Få meg på for faen» er som første norske film noen sinne tatt ut til hovedkonkurransen under filmfestivalen TriBeCa.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Filmen er tatt ut til hovedkonkurransen under filmfestivalen, som ble startet av skuespillerlegenden Robert De Niro i 2002.
Filmen får sin verdenspremiere på festivalen, som går av stabelen i New York fra 20. april til 1. mai.

Filmen er en av 12 som skal kjempe om heder og ære, og den er ifølge festivalprogrammerer David Kwok tatt ut fordi den er en «frisk og original» film.

VG Nett besøkte filmsettet til «Få meg på for faen»

«Få meg på for faen» er basert på boken med samme navn av Olaug Nilssen, en roman som fikk mye oppmerksomhet for de mange eksplisitte sex-skildringene.
Debutantregissør Jannike Systad Jacobsen lovet en litt annerledes ungdomsfilm da VG besøkte filminnspillingen i Sand i Ryfylke i fjor:

- Det er ingen pornofilm altså, men det er meningen å være litt drøyere enn man vanligvis er i den sjangeren. Jeg synes man ofte blir litt for snille. Man blir litt redde for å ta i, men jeg tror «ungdommen nå til dags» er mer åpne og prater mer enn vi gjorde da jeg var tenåring.

ANNERLEDES UNGDOMSFILM: Bilde fra innspillingen av «Få meg på for faen Foto: Trond Sørås

ll

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder