Komiserie tar pause mens Sheen kommer til hektene

PÅ REHAB: Charlie Sheen har frivillig sjekket seg selv inn på en rehabiliteringsklinikk. Foto: Wenn

Kjendislege: - Sheen må ta rehab på alvor

(VG Nett) TV-doktoren Drew Pinsky (52) mener Charlie Sheen (45) må innse alvoret når han nå er innlagt på rehab igjen.

  • Halstein Røyseland

Artikkelen er over ni år gammel

- Charlie Sheen er ikke en bøllete tegneseriefigur. Han har noen karakterbrister som gjør at han liker å være en bølle, men han må innse at han har en alvorlig sykdom, sier Dr. Drew Pinsky, som i USA blant annet er kjent som programleder for TV-serien «Celebrity Rehab with Dr. Drew» på VH1.

Charlie Sheen ble torsdag sendt på sykehus med sterke magesmerter etter en fest hjemme hos den amerikanske filmstjernen.

- Røyket kokain

KJENDISDOKTOR: Dr. Drew Pinsky er programleder for «Celebrity Rehab with Dr. Drew» på VH1. Foto: AP

Festen fikk en brå slutt da 45-åringen i all hast ble sendt av gårde i ambulanse. På sykehuset ble han behandlet for brokk.

Ifølge kjendisnettstedet skal Charlie Sheen ha røyket kokain i timevis under den elleville festen i hans hjem i Beverly Hills.

Les også: - Røyket kokain og så porno

Lørdag opplyste Sheen at han frivillig legger seg inn på en rehabiliteringsklinikk, i et forsøk på å få bukt med hans rusavhengighet.

TV-serie tar pause

- La oss håpe at det går rett vei for ham. Det er det samme, enten du skal komme deg etter en ankelskade eller lungebetennelse. Du må ta den tiden du trenger, og du må komme deg ut av de miljøene som virker inn på helbredelsesprosessen, enten det er en kroppsdel, et organ eller hjernen, sier Pinsky, ifølge bladet People.

TV-kanalen CBS meldte samtidig som Sheen sjekket inn på rehab, at komiserien «Two And A Half Men» blir satt på vent mens Hollywood-stjernen gjør det han kan for å komme tilbake til hektene.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder