HOLLYWOODSTJERNE: Leonardo diCaprio. Foto: AP

Kvinne innrømmet vold mot DiCaprio

(VG Nett) Kvinnen (40) som er tiltalt for å ha kuttet Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (35) i ansiktet, gjorde helomvending i retten.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

40-åringen har til nå nektet skyld, men i retten i Los Angeles i går valgte hun å erklære seg skyldig i tiltalen. Dermed kan strafferammen ifølge BBC bli redusert fra syv års fengsel til to år bak murene.

Den aktuelle episoden stammer fra hele fem år tilbake . Kvinnen, som bor i Canada, er anklaget for å ha gått løs på filmstjernen Leonardo DiCaprio med et knust glass og kuttet ham i ansiktet på en fest i Los Angeles.

Ikke utlevert før nå

Saken har drøyd så lenge siden kvinnen, som er tiltalt for angrep med dødelig våpen , ikke ble utlevert fra Canada før i august i år. Hun har sittet i varetekt siden da, og rettssaken skulle opprinnelig starte førstkommende mandag. Når kvinnen nå har innrømmet skyld, blir det ingen rettssak. Hun vil i stedet få dommen opplest i et nytt rettsmøte 22. november.

- 12 sting

Bildene fra fem år tilbake, som angivelig viser DiCaprio med kutt ved øret og på halsen, har ikke blitt offentliggjort. Da mediene meldte om hendelsen for fem år siden, ble det hevdet at filmstjernen måtte sy 12 sting.

Forvekslet

Bakgrunnen for episoden skal ha vært at kvinnen forvekslet den berømte skuespilleren med en ekskjæreste. DiCaprio skal ikke ha hatt noe kjennskap til kvinnen.

Filmstjernen var ikke til stede under gårsdagens høring. Han har så langt heller ikke kommentert tiltalen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder