VISTE NÅDE: Filmstjernen Forest Whitaker lot være å anmelde butikkmedarbeideren, men nyheten går likevel verden rundt. Foto: WENN

Hollywood-stjerne raser etter tyverianklager

Butikkmedarbeideren trodde Forest Whitaker (51) hadde stjålet og konfronterte ham foran alle de andre kundene.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

For den styrtrike, Oscar-belønte filmstjernen skal det ha vært en total ydmykelse. Han hadde nemlig ikke stjålet noe som helst fra matvarebutikken.

Episoden fant sted i New York fredag. Ifølge nettstedet TMZ var Whitaker på vei ut fra butikken da han ble stoppet av en ansatt og beskyldt for å ha forsynt seg fra hyllene.

Konfrontasjonen skal ha skjedd i alles påsyn, og øyenvitner forteller til nettstedet at Whitaker ble behandlet som om han var en kriminell.

Opprørt

Da det ble klart at skuespilleren ikke hadde stjålet, forlot han butikken rasende.

Whitakers agent bekrefter hendelsen overfor TMZ og forklarer at filmstjernen er svært opprørt.

- For det første hadde han ikke stjålet noe, for det andre så er det rystende å se hvordan de ansatte behandler kundene som sørger for å holde butikken i live. Å beskylde noen for tyveri uten bevis, er en krenking av personens rettigheter, lyder det i tordentalen fra agenten.

Tryglet

Etter hendelsen skal den ansatte i butikken i frykt for å miste jobben ha tryglet Whitaker om ikke å anmelde saken til politiet. Skuespilleren skal ha vist nåde - mot forsikringer fra butikken om at de heretter skal behandle gjestene sine høflig og rettferdig.

Whitaker har spilt i et stort antall filmer og har høstet dusinvis med priser opp gjennom karrieren. Hans største bragd er Oscar-statuetten fra 2006 for rollen som Ugandas diktator Ugandan Idi Amin i «The Last King of Scotland».

Forest Whitaker - se utvalgt filmografi

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder