POPULÆR: Renee Zellweger i rollen som «Bridget Jones» - her i film nummer to. Foto: UIP

Renee åpen for «Bridget 3»

(VG Nett) Renee Zellweger (37) er ikke redd for å legge på seg 15 kilo igjen.

ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Den norskættede filmstjernen har fått med seg spekulasjonene om at en tredje film om den vimsete og sjarmerende Bridget Jones kan være på trappene. Selv hevder Renee overfor Sky News at hun ikke er blitt kontaktet.

- Det er visst prat om en film, selv om det ikke er noen konkrete planer fra hverken filmselskap eller bokforfatteren, sier Renee.

Bok tre

Forfatteren bak «Bridget Jones», Helen Fielding, er i gang med bok nummer tre - hvor angivelig Bridget er blitt 10 år eldre og gravid med sjarmøren Daniel Cleaver.

Renee er ikke fremmed for tanken på å tre inn i rollen igjen.

IKKE LIKE FRODIG: Renee Zellweger - her på en filmfest i fjor, er i virkeligheten sylslank. Foto: AP

- Jeg vet ikke sikkert. Det kommer an på så mange ting. For det første må Helen be meg om å gjøre det, og deretter må det foreligge et manus som vi alle er enige om, sier Renee.

Trives med ekstra kiloer

Det minste hun i så fall bekymrer seg for, er vekten. Renee, som har gått opp 15-20 kilo for rollen i begge de første filmene - og som etterpå ha kvittet seg med kiloene i rekordfart, trives med noen ekstra kiloer.

- Det skremmer meg ikke. Som jeg har sagt før - jeg trives med å være litt frodig.

Om Hugh Grant og Colin Firth er like villig til å gjøre reprise i rollen som henholdsvis hjerteknuseren Daniel Cleaver og den stødige og sindige Mark Darcy, er uvisst.

Mer på gang

Renee har for tiden tre ulike filmprosjekter på gang - «Leatherheads» som får premiere i 2008, «Case 39» som kommer på kino senere i år og animasjonsfilmen «Bee Movie» som også har premiere i år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder