«FIFTY»-REGI? James Foley, her avbildet under innspillingen av den første runden med «House of Cards», har trolig hanket inn en ny regijobb. Foto:Patrick Harbron,CapitalPictures

Fra «House of Cards» til «Fifty Shades»

«House of Cards»-regissør James Foley skal ifølge et anerkjent filmnettsted regissere neste film i «Fifty Shades»-trilogien.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

På filmnettstedet IMDb står James Foley oppført som regissør for filmen «Fifty Shades Darker», med planlagt premiere i 2017.

Bransjesiden Deadline meldte også torsdag ettermiddag at Foley er soleklar favoritt til å ta jobben med Universals oppfølger til den erotiske filmen «Fifty Shades of Grey», som fikk mye oppmerksomhet tidligere i år.
Husker du? Par tatt på fersken under «Fifty Shades»

Foley har fra før gjort stor suksess med den prisvinnende Netflix-satsningen «House of Cards».

I mars ble det kjent at Sam Taylor-Johnson trakk seg som regissør, og besluttet å gi jobben med oppfølgeren videre til noen andre.

Det spekuleres også i at han vil regissere en tredje film basert på E.L. James' triologi – «Fifty Shades Freed», men dette er ikke bekreftet.

Hovedrollene i filmen, Anastasia Steele og Christian Grey, vil fremdeles spilles av Dakota Johnson og Jamie Dornan, skriver nettstedet.

Les også: Derfor er Nato-Jens hektet på «House of Cards»

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder