PÅ TV: Kate Hudson, her på «The Tonight Show» med Jimmy Fallon 25. januar. Foto: Theo Wargo , Afp

Kate Hudson om flørten med Nick Jonas: – Han er en søtnos

Ryktene har gått om at skuespiller Kate Hudson (36) dater
skuespiller og artist Nick Jonas (23). Nå sier hun han er en flott fyr.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Så langt har ingen av de to kommentert den påståtte romansen, men under et intervju med «CBS This Morning» onsdag, ble Kate Hudson spurt om hva hun skulle ønske andre visste om Nick Jonas.

– Han er en flott fyr. Han er en søtnos (sweetheart, journ. anm.), svarte skuespilleren da.

Les også: Hudson-barna i krangel med pappa.

ARTIST: Nick Jonas opptrer under American Music Awards i november i fjor. Foto: Kevin Winter , Afp

Tidligere i sendingen hadde en av programlederne sagt til Hudson at Nick Jonas hadde sagt at han og Hudson har «en flott kontakt» (a beautiful connection). Da hun ble fulgt opp med spørsmål om hva Jonas ville sagt om henne, lo hun og sa: «Vi har tydeligvis en virkelig flott kontakt».

– Har det topp

Hudson hverken bekreftet eller avkreftet at det er noe i gjære mellom de to. De ble tidligere i uken fotografert da de kom ut fra en restaurant sammen og satte seg inn i samme bil.

Til CBS nøyde hun seg med å si:

– Jeg har det topp for tiden. Jeg er ganske fornøyd.

Har du lest: Kate Hudson slo til Anne Hathaway.

Hudson var tidligere gift med The Black Crowes-musiker Chris Robinson, og deretter sammen med Muse-frontfigur Matthew Bellamy. Hun har én sønn med hver av musikerene.

Nick Jonas har den siste tiden vært å se i en av hovedrollene i seriene «Kingdom» og «Scream Queens», der han i begge spilte en skaphomofil rollefigur. Han ga også nylig ut singlene «Jealous» og «Leels». Han var fram til juni 2015 sammen med Miss Universe 2012, Olivia Culpo. I fjor høst gikk det rykter om at han datet Kendall Jenner, men dette avviste Nick.

FILMAKUELLE: Kate Hudson med sønnene Bingham Hawn Bellamy og Ryder Robinson, og motspillerne Dustin Hoffman og Jack Black på premieren av «Kung Fu Panda 3» i Hollywood 16. januar. Foto: Alberto E. Rodriguez , Afp

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder