HOLLYWOOD-PAR: Mila Kunis og Ashton Kutcher på en basketkamp i Los Angeles i 2013.Foto: Danny Moloshok, Ap Foto:,

Bilder av «The Kutchers» baby lekket i sosiale medier

Ashton Kutcher (36) og Mila Kunis (31) fikk sitt første barn i september. Nå deles de første bildene av datteren på internett.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over fem år gammel

De ferske foreldrene har så langt klart å skjerme datteren fra media. Nærmest hele svangerskapet og selve fødselen gikk under radaren. Nå har imidlertid de første bildene av den tre måneder gamle datteren begynt å florere på Internett.

På et av bildene som deles på Twitter ser vi paret utkledd i grisekostymer. Det er Kunis som holder Wyatt på armen. Det andre bildet er en selfie. Ifølge Cosmopolitan stammer bildene fra et julekort som trolig kun er sendt til familie og venner, som senere er blitt lekket via en fanside i sosiale medier. Et tredje bilde som også har spredd seg viser Kutcher med datteren i bæresele. Bildene deles ivrig av parets fans.

Så langt har paret selv aldri vist frem bilder av datteren eller latt seg avbilde med henne, men da Kutcher to dager etter fødselen røpet navnet på datteren - på sin egen hjemmeside - utfordret han sine fans til gjette blant en rekke bilder hvilket bildet som var av datteren.

Kan dere gjette hvilken som er vår, eller spiller det egentlig noen rolle? Alle babyer er søte», skrev Kutcher over en rekke bilder av nyfødte barn – og et par bilder av nyfødte dyr. Om parets datter faktisk var blant disse babyene, er uvisst.

Kutcher og Kunis ble kjent da de spilte mot hverandre i «That 70s Show»,situasjonskomedien som gikk fra 1998–2006. Men først for et par år siden, etter at Kutcher hadde brutt med sin 15 år eldre Hollywood-kone Demi Moore (51), oppsto det søt musikk. Kutcher og Kunis ble kjærester, selv om de i starten lå svært lavt i terrenget.

De har fortsatt ikke utbrodert privatlivet sitt i mediene, men i februar i fjor forlovet de seg. Få uker senere bekreftet paret nyheten om at det var baby på gang.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder