STJERNEPAR: Melanie Griffith (52, her med ektemannen Antonio Banderas (49) på et bilde fra i fjor. Foto: AP

Melanie Griffith innlagt

(VG Nett) Filmstjernen Melanie Griffith (52) er igjen innlagt på rusklinikk.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over ti år gammel

Melanie GriffithMelanie Griffith

Den falmede stjernen, også kjent som kona til Hollywood-stjernen Antonio Banderas og ekskona til TV-stjernen Don Johnson, har slitt med rusavhengighet i mange år og har også tidligere vært innlagt til avvenning. Nå har hun igjen sjekket inn til behandling - ved Cirque Lodge Rehab Facility i Utah. Det bekrefter skuespillerens talskvinne Robin Baum ifølge Fox News.

- Hun har forpliktet seg til å være sunn og ta vare på helsen. Dette er del av en plan som ble lagt for henne for mange år siden, sier talskvinnen om innleggelsen.

Piller mot nakkesmerter

Det er tredje gang at 52-åringen søker profesjonell behandling for rusmisbruk. Før innleggelsen i 2000, gikk skuespilleren selv ut og sa at hun trengte å avvennes fra reseptbelagte piller hun hadde tatt for å dempe smerter etter en nakkeskade.

«Det kan være vanskelig å bekjempe avhengighet, men det er lettere med støtte fra de man har rundt seg», skrev Griffith på sin hjemmeside i forbindelse med en tidligere innleggelse ifølge bladet People. Hun skrøt den gangen av ektemannen og familien for øvrig for deres hjelp. I skrivende stund er stjernens hjemmeside ute av drift.

Griffith, best kjent fra filmen «Working Girl» fra 1988.

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Banderas stumper røyken etter hjerteinfarkt

  2. Heather Locklear hastet til sykehus i natt

  3. Melanie Griffith om plastikk-kritikken: – Jeg ble så såret

  4. Antonio Banderas falt for 20 år yngre kvinne

  5. Banderas ny FN-ambassadør

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder