KLARE FOR OPPFØLGER? Her er Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, og Cynthia Nixon på premieren til «Sex and the City 2». Foto:Lefteris Pitarakis,Ap

Hinter om «Sex and the City 3»

Kan en ny «Sex and the City»-film være på vei? Sarah Jessica Parker teaser fansen på Twitter.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er gått fire år siden vi så Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda sammen på storskjermen, og på grunn av lunken kritikk fra anmelderne trodde mange at vi aldri ville se jentene samlet igjen.

Men etter at Jennifer Hudson hintet om et comeback hos Dish Nation, fortsatte Sarah Jessica Parker og Kristin Davis på Twitter.

«@SJP Savner deg XOXOXO!! <3», tvitret Davies på fredag, sammen med et bilde av henne selv og kollegaen på premieren av «Sex and the City 2».

Og Parker svarte:

«Jeg savner deg og! Hørt nyheten? X»

«Jaaaa... Men jeg er redd for å bli FOR glad enda – Si ifra når vi kan feire. XO»

Fansen, som har fått med seg Twitter-meldingene mellom de to, håper på en tredje film om jentene i storbyen New York, og emneknaggen #SexandtheCity3 får i disse dager kjørt seg på Twitter.

TV-serien om de fire New York-kvinnene som gikk av luften i 2004, har i løpet av sin fartstid vært en av de mest omtalte seriene i USAs TV-historie. Da serien for første gang ble til film i 2008, knuste den alle forventninger. På verdensbasis spilte «Sex and the City: The Movie» inn 2,7 milliarder kroner.

Til tross for lunken kritikk fra anmelderne ble også film nummer to tatt godt imot av fansen. Sarah Jessica Parker har tidligere uttalt at hun ønsker enda en oppfølger.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder