Bare timer igjen til prisdrysset i L.A.

KOMMER ALLE TRE? Ifølge US Weekly er Scarlett Johansson (t.v) årsaken til bruddet mellom Justin Timberlake og Cameron Diaz. Cameron og Justin skal på nattens Golden Globe-galla. Om Scarlett kommer, er uvisst.Foto: Scanpix

Justin og Cameron sammen på Golden Globe

(VG Nett) De ankommer kanskje ikke sammen, men eks-turtelduene Cameron Diaz og Justin Timberlake skal begge dele ut pris i natt.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over 13 år gammel

HFPA

Under en uke har gått siden de to superstjernene kunngjorde at de har avsluttet kjærlighetsforholdet etter to og et halvt år.

Når Golden Globe Awards om få timer åpner dørene til sin årlige prisgalla, står begge to på gjestelisten. Både Cameron og Justin skal dele ut pris.

Om Scarlett Johansson (21), som av mange medier har blitt pekt ut som «slangen i paradiset» til Justin (25) og Cameron (34), melder sin ankomst, er uvisst. Scarlett står ikke på listen over prisutdelerne.

Flere stjerner er i år nominert i flere kategorier. Enkelte skal til og med slåss mot seg selv i samme kategori - blant dem Leonardo DiCaprio og Clint Eastwood.

HER ER ALLE DE NOMINERTE

RIGGER OPP: Golden Globe åpner dørene om få timer. Foto: AP

Ingen gavepakker

Nytt av året er at Golden Globe-stjernene ikke får overrakt den sagnomsuste «goody-bagen». Amerikanske skattemyndigheter har satt en stopper for det. Etter at det i fjor ble besluttet at mottakerne må skatte av gavepakken, har den årelange tradisjonen blitt skrinlagt.

Kjolefest

Golden Globe Awards handler ikke bare om å vinne trofeer innen film- og TV-prestasjoner. Gallaen handler minst like mye om å se og bli sett for riktig valg av antrekk. Den nybakte mammaen Maggie Gyllenhaal er blant de nominerte. Hun gleder seg til å feste.

- Mamma skal være barnevakt, og jeg gleder meg til å pynte meg i kjole og få håret fikset, sprudler Maggie til bladet People.

Stjerner i kø

Blant de andre som skal dele ut priser under nattens fest, er Tom Hanks, George Clooney, Reese Witherspoon, Felicity Huffman, Ben Stiller, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lopez, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Eva Longoria, Sharon Stone, Joaquin Phoenix og Charlie Sheen.

Arnold på plass

California-guvernør Arnold Schwarzenegger skal også dele ut pris på festen, som er den 64. i sitt slag.

VG Nett oppdaterer deg i morgen tidlig om hvem som vant priser, hvem som hadde de flotteste kjolene og ellers det som måtte være verdt å melde.

Mer om

  1. Justin Timberlake
  2. Cameron Diaz
  3. Hollywood

Flere artikler

  1. Singel Cameron gliste i hvitt

  2. - Scarlett splittet Diaz og Timberlake

  3. Filmstjerner gir bort Golden Globe-klærne for Haiti

  4. Portia alene på rød løper

  5. Scarlett blåste liv i Justin-rykter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder