ADOPTERER: Sandra Bullock - her under årets Oscar-galla - har adoptert en liten gutt. Foto: Reuters

Bullock benekter sex-video

(VG Nett) For første gang siden utropskapsavsløringene rundt ektemannen, har Sandra Bullock kommet med en uttalelse.

Artikkelen er over ni år gammel

Den nylig Oscar-belønte filmstjernen (45) er fortsatt helt taus om ektemannen Jesse James' eskapader. Derimot er det sin egen person hun ønsker å «renvaske».

En rekke medier har nemlig hevdet at James, som driver sin egen motorsykkelbedrift i Los Angeles, sitter på en privat sex-video med seg og Bullock - og at han har planer om å legge fram videoen i rettssoppgjøret rundt en eventuell skilsmisse.

- Finnes ikke

- Det finnes ingen sex-video, sier Bullock i en uttalelse til bladet People - den første fra henne siden James' sidesprang ble avslørt i midten av mars.

- Det har aldri eksistert noen sex-video, og det vil heller aldri komme noen, lyder det fra forsmådde Bullock som giftet seg med James for fem år siden.

Nå hevder kilder nær paret at Bullock er i full sving med å planlegge skilsmissen, mens James - som offentlig har beklaget utropskapen - angivelig er desperat etter å redde forholdet.

MER OM BULLOCKS EKTESKAPSKRISE

Artikkelen fortsetter under bildet.

FØR IDYLLEN SPRAKK: Sandra Bullock (45) og ektemannen Jesse James (40) på Golden Globe Awards på nyåret. Foto: AP

Bullock har trukket seg fra alle PR-arrangementer på ubestemt tid i kjølvannet av utroskapsavsløringene. Én av Bullocks stjernevenner som stiller opp som god støtte, er komiker George Lopez som etter et besøk hos Bullock i går uttalte til People at «Hun har det greit».

Bullock har flyttet ut av ekteparets hjem, mens James en kort periode har oppholdt seg på en rehabiliteringsklinikk.

Flere nyheter på Rampelys

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder