Filmstjerne raser mot utrorykter

(VG Nett) Eddie Cibrian (36) saksøker bladet som antyder at han har vært utro mot kjæresten LeAnn Rimes (26)

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

.

STJERNEPAR: Eddie Cibrian (36) og LeeAnn Rimes (26). Foto: AP og Reuters

Eddie Cibrian, også kjent fra en rekke TV-serier, slo i forrige måned tilbake mot påstandene i bladet Life & Style, som gikk ut på at han skal ha bedratt country-kjæresten LeAnn Rimes. En kvinne hadde stått fram og hevdet at hun nylig hadde hatt en affære med Eddie. I bladet ble det også hevdet at denne kvinnen bare var én av mange sidesprang.

Krever seks mill

Nå har Eddie valgt å saksøke bladet. Han krever ifølge nyhetsbyrået Wenn omlag seks millioner kroner i oppreisning for det han beskriver som ærekrenkelser.

«Dessverre har Life & Style Magazine valgt å publisere en historie full av feil og usannheter samt ondsinnede løgner. Dette er trolig gjort for å øke bladsalget, men resultatet er at dette skader Eddie Cibrian og andre», lyder det i søksmålet.

Begge skilte seg

Det var under innspillingen av filmen «Northern Lights» i fjor høst at LeAnn og Eddie, som begge da var gift, falt for hverandre. Ryktene om søt musikk også utenfor filmsettet hadde svirret i lang tid før de to nylig bestemte seg for å bryte med sine respektive ektefeller og stå åpent fram som par.

Les også: TV-stjerne skilles

Les også: Nå skilles også LeAnn

Les også: Countrystjerne i trekantdrama

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder