Foto:Reed Saxon,Ap

Robin Williams' obduksjonsrapport er klar

Obduksjonsrapporten viste at skuespilleren døde uten ulovlige legemidler eller alkohol i blodet.

Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL


Robin Williams ble funnet død i sitt eget hjem 11. august, 63 år gammel. Ifølge politiet tok stjernen sitt eget liv.
Robin Williams obduksjonsrapport viste at skuespilleren døde uten ulovlige legemidler eller alkohol i blodet, ifløge sheriffkontoret i Marin Countys rapport, melder AP.

Ifølge nyhetsbyrået ble det funnet reseptbelagte medisiner i Williams' blod, men kun i mengder som samsvarer med legemiddelbruk.

VG+: Robin Williams' historie: Liten mann, stort liv.
VG har også fått tilgang til rapporten fra sheriffkontoret. I rapporten står det at skuespilleren led av Parkinson, angst, depresjon og paranoia før han valgte å ta sitt eget liv. De nevnte plagene skal ha vært en utløsende faktor. I rapporten står det at det ble funnet fire stoffer i skuespillerens kropp, to antidepressiva og to koffein-sammensetninger.

Den endelige obduksjonsrapporten viser at stjernen døde av kvelning som følge av hengning.

Williams kone, Susan Schneider, har tidligere uttalt i en pressemelding at ektemannen led av depresjoner, angst og at han var på et tidlig stadium av Parkinsons sykdom.
Williams ble kremert, og asken skal ha blitt spredd i San Francisco Bay, i et område som skal ha betydd mye for stjernen selv. Han etterlot seg kone og tre barn.Kommersielt samarbeid: Rabattkoder