MANIPULERES PÅ PLAKATER: Keira Knigthley er oppgitt over at puppene hennes forstørres på filmplakater.

MANIPULERES PÅ PLAKATER: Keira Knigthley er oppgitt over at puppene hennes forstørres på filmplakater. Foto:Anthony Harvey,GETTY IMAGES

Keira til VG: Derfor poserte jeg toppløs

TORONTO (VG) Den britiske skuespilleren stilte opp helt naken fra livet og opp på forsiden til Interview Magazine. Det var en liten protest mot alle som diskuterer størrelsen på puppene hennes til enhver tid.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Keira Knightley er i Toronto for å snakke om Morten Tyldum-regisserte «The Imitation Game» hvor hun spiller mattegeniet Joan Clarke, som er med i teamet til kodeknekkeren Alan Turing. Men i det siste har hun også fått noen overskrifter etter å ha stilt helt toppløs i Interview Magazine.

Puppene forstørres ofte

I intervjuet med VG forklarer hun hvorfor hun valgte å gjøre det.

–Kroppen min blir manipulert på bilder hele tiden, spesielt puppene mine. Det later til å være et så stort samtaleemne. Hele tiden blir jeg spurt: Hvorfor er de så små? Hvorfor får du dem ikke forstørret, forteller hun og fortsetter.

–Det er så mange postere hvor puppene mine blir forstørret. Så jeg ble spurt om å gjøre en toppløs-billedserie, og svaret mitt var: Ja, hvis dere ikke gjør noe som helst med dem overhodet. De har størrelsen de har, det er slik jeg er, ferdig med det, sier skuespilleren.

Overrasket over retusjering

Hun sier hun stadig vekk får bakoversveis når hun ser retusjerte bilder av seg selv, på plakater for filmer hun har vært med i.

––Det var en plakat for «King Arthur» som var helt …. Puppene var enorme, slaskete greier. Skal dere gi meg falske pupper så lag noen fine i det minste, de trenger ikke rekke til gulvet, sier Keira og kommer nok en gang inn på hvor stort et diskusjonstema hennes to fordeler er:

–Ifølge flere av vennene mine er det den store snakkisene at jeg ser så ille ut fordi jeg har små pupper. Jeg tror det også bidro til at jeg stilte opp: Må man ha store pupper for å være feminin, er det slik vi ser på feminitet? Så jeg tenkte: Dette er et spørsmål om skjønnhet, de kan være så små de bare vil!

SPILLER I TYLDUM-FILM: Keira Knightley sammen med Benedict Cumberbatch og Mark Strong i «The Imitation Game» Foto:,SF NORGE AS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder