SLUTT: Ekteskapet mellom Halle Berry og Olivier Martinez er over. Her er de fotografert sammen i 2014 i forbindelse med TV-serien «Extant». Foto: Kevork Djansezian , Reuters

Halle Berry skilles

Skuespillerparet Halle Berry (49) og Olivier Martinez (49) skal skille seg etter to års ekteskap.

  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Det er med et tungt hjerte at vi har bestemt oss for å skilles. Vi skal gå videre med kjærlighet og respekt for hverandre, og ha fokus på hva som er best for vår sønn, sier paret i en uttalelse til People.

Det var i 2013 at Berry giftet seg med den franske filmstjernen Olivier Martines i Frankrike, da hadde de vært sammen i nesten tre år.

Les også: Hally Berry vakrest i verden

Samme år som de giftet seg fikk de sitt første barn sammen, sønnen Maceo-Robert.

– Vi ønsker hverandre kun lykke og vi håper at dere vil respektere vår, og viktigst våre barns, privatliv mens vi går gjennom denne vanskelige tiden, heter det i uttalelsen deres.

Det gikk lenge rykter om en skilsmisse, uten at hverken Berry eller Martinez kommenterte dette. TMZ har nå fått tak i skilsmissepapirene som viser at de to har bedt om skilsmissen under andre navn. Oliver Martinez står som Oliver Martin på papiret, mens Halle Berry står som Hal Maria.

Det skal også være en liten feide rundt hvem som vil skille seg fra hvem. Kjendisnettstedet skriver at Berry leverte papirene tirsdag - én dag før Martinez leverte inn sine egne skilsmissepapirer.

Berry har tidligere vært gift med baseballspiller David Justice, fra 1993 til 1997, og skuespiller Eric Benet fra 2001 til 2005, skriver NYDailynews.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder