FORELDE: Brooklyn Decker og Andy Roddick kan ønske en sønn velkommen til verden. Foto: Rick Diamond , Afp

Brooklyn Decker fikk en sønn

To har blitt tre for modell og skuespiller Brooklyn Decker (28) og tennisspiller Andy Roddick (33).

  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I slutten av september fikk paret sitt første barn - en sønn, melder US Weekly. De to annonserte at de ventet barn på Deckers Intagramkonto i mai.

I et intervju med Womens Health i 2010, uttalte Decker at hun gledet seg til hun skulle stifte familie.

– Jeg vil leve et normalt liv - kjøre ungene mine til skolen, ha tonnevis med dyr løpende rundt, være barfot og gravid, sa hun.

Hun har også uttalt at hun ved en senere anledning ønsker å adoptere et barn med handicap.

Decker giftet seg med tennis-ektemannen i april 2009. Selveste Elton John sang for gjestene dagen før den store dagen. Blant gjestene var tennislegende Billie Jean King, Roddicks Davis Cup-kolleger James Blake og Mardy Fish, samt Patrick McEnroe.

Vant konkurranse

Å få figurere på forsiden av Sports Illustrated er noe av det største en modell kan skilte med på merittlisten. Decker danket ut samtlige modellrivaler i kampen om det prestisjefylte modellopdraget i 2010.

Hun har flere ganger blitt avbildet inne i bladet.

Decker startet som modell, men har i senere tid vært å se i flere kjente filmer. Blant annet «Just Go With It» med Adam Sandler og Jennifer Aniston, men også «What to Expect When You're Expecting». I tillegg hadde hun en rolle i filmen «Battleship», sammen med blant annet Alexander Skarsgård og Rihanna.

Drag-queen?: Skargård dukket opp i drag-antrekk

KOLLEGER: Taylor Kitsch, Rihanna, Brooklyn Decker og Alexander Skarsgård poserer for fotografene under verdenspremieren av filmen «Battleship». Foto: Shizuo Kambayashi , Ap

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder