NYGIFT: Cameron Diaz sjarmerte en hel verden da hun slo gjennom som skuespiller i «The Mask». Opp gjennom årene har hun jaktet på mannen i sitt liv, og tirsdag morgen ble det kjent at hun endelig har giftet seg. Her på rød løper i London forbindelse med filmen «The Sex Tape» i 2014. Foto:Stuart C. Wilson,

Cameron Diaz har badet i kjendismenn - her er hennes opp- og nedturer

Skuespiller Cameron Diaz ble 42 år før hun fant mannen i sitt liv og giftet seg. Her er kjendisguttene skuespilleren har falt for og flørtet med opp gjennom årene.

 • Jennifer Bråthen
 • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over fem år gammel

Tirsdag morgen ble det kjent at Hollywood-stjernen ga sitt ja til rockeren Benji Madden (35) i en intim seremoni i sitt eget hjem i Beverly Hills.

– Vi kunne ikke vært lykkeligere for å starte vår nye reise sammen, omringet av våre nærmeste familie og venner, sa paret til People Magazine.

ROCKER: Benji Madden kapret hjertet til Hollywood-skjønnheten. Foto: Getty Images Foto: ,

Amerikanske kjendismedier har siden mai koblet Diaz og Madden sammen, men Madden er langt ifra Camrons første profilerte mann – skuespilleren med det store smilet har trollbundet en haug av celebriteter.

I 1990 falt hun først for en mann filmbransjen – produsenten Carlos De La Torre, som hun møtte i forbindelse med en reklamefilminnspilling.

– Jeg brukte hele dagen på å få han til å snakke til meg, fortalte Diaz til People Magazine.

Etter et år med dating, delte paret en toromsleilighet i West-Hollywood, men i 1994 gikk de hver til sitt.

Ble forelsket på jobben

I 1995, året etter at hun slo igjennom i «The Mask», ble hun sammen med skuespilleren Matt Dillon (50).

DIAZ OG DILLON: Cameron Diaz og Matt Dillon på rød løper i 1998 i forbindelse med «Alle elsker Mary»-premieren. Foto:Fred Prouser,REUTERS

Diaz var på en filminnspilling i Minnesota, da hun møtte Dillon som også spilte inn en film der.

– Jeg elsker ham utrolig mye, sa stjernen i 1997, ikke lenge før paret gjorde det slutt 1998.

Selv om Dillon bodde i New York, tilbrakte han mye tid i Los Angeles hvor Diaz holdt til. I 1998 kom filmen «Alle elsker Mary», hvor det forelskede paret spilte sammen.

– Det er dessuten første gang jeg har jobbet med den jeg bor sammen med, men vi ønsket mer tid sammen, og hadde det kjempemorsomt, fortalte Dillon til VG i 1998.

– Cameron har en gavmild natur. Hun er vakker uten å være spesielt forfengelig, beskrev Hollywood-kjekkasen.

Paret gikk hver til sitt i 1998, og året etter fortalte Diaz i et intervju med herrebladet Loaded at hun fremdeles var forelsket i ekskjæresten.

– Jeg er hver manns drømmekvinne. Jenta som spiser alt, som ikke shopper, som drikker øl, spiller golf og har samme interesser som kjæresten sin, uttalte skjønnheten til magasinet.

Falt for rocker

Den neste celebre personligheten som dukket opp i Diaz' liv ble Oscarvinneren og rockeren Jared Leto (43).

Paret holdt lav profil, og da Diaz ble observert med en ring verdt 15.000 dollar under Golden Globe-utdelingen i 2003 begynte bryllupsryktene å svirre. Men det ble ingen kirkeklokker for paret, som slo opp i 2003 etter å ha vært sammen i fire år.

Cameron uttalte i en rekke intervjuer at hun ikke hadde noen planer om å gifte seg, og i et intervju med bladet New Woman i 2003 uttalte stjernen:

– Forhold er viktig, og det er fantastisk å ha en partner. Men om to mennesker er forpliktet overfor hverandre, avhenger ikke av et stykke papir. Jeg tror ikke jeg vil føle meg som et ufullstendig menneske selv om jeg ikke gifter meg.

ROMANSERYKTER: Jared Leto og Cameron Diaz satte fart på kjærlighetsryktyene da de var på Golden Globe-fest sammen i 2003. Foto:Jeff Kravitz,Getty Images

Storm forelsket

I 2003 fant Hollywood-skjønnheten tonen med den ni år yngre artisten Justin Timberlake.

– Det er ikke som om dette er første gang i historien om menneskelige relasjoner at to personer tiltrukket av hverandre på grunn av hvem de er, og ikke på grunn av alderen, skal skuespilleren ha uttalt ifølge People Magazine.

Paret lå lenge lavt i terrenget, og viste seg ikke sammen ved offentlige anledninger. Timberlake gikk alene på musikkprisfester, mens Diaz ankom uten mannlig følge på filmpremierer. Fire måneder etter paret ble sammen lot de seg for første gang fotografere offentlig, på basketballtribunen i Los Angeles.

TIMBERLAKE OG DIAZ: Justin Timberlake og Cameron Diaz var begge ivrige basketball-tilhengere. Her er paret på kamp mellom Los Angeles Lakers og Dallas Mavericks i Oktober 2003. Foto:Lucy Nicholson,REUTERS

Til tross for at flere medier meldte at Timberlake hadde fridd og fått ja, og at paret skulle gifte seg i Frankrike, ble det aldri noen ring på fingeren for Diaz den gang.

Etter at stjerneparet feiret julen hver for seg i 2006, kom nyheten om bruddet. Etter tre og et halvt år som kjærester var det slutt for Diaz og Timberlake i 2007. Ifølge kjendisnettstedet US Weekley skal skuespiller Scarlett Johansson være årsaken til at det ble slutt mellom paret.

I en felles kunngjøring om bruddet uttalte Diaz og Timberlake at de skiltes som venner og fortsatt «var glad i hverandre og respekterte hverandre». Etter bruddet holdt ekskjærestene ting på et profesjonelt plan, og spilte blant annet sammen i «Shrek 3» i 2007 og «Bad teacher» i 2011. Fire år etter at de avsluttet romansen, demonstrerte Diaz og Timberlakeat de fortsatt var gode venner, da de kom på filmpremiere sammen.

Koblinger og småflørter

I tillegg til en rekke celebre kjærester, har Hollywood-skjønnheten også blitt koblet og sett med en rekke kjendismenn. I 2007 ble Diaz og skuespiller Bradley Cooper, som tidligere har blitt kåret til verdens kjekkeste mann, observert sammen over hele New York. Turer i Central Park, fester og basketballkamper. Men var de kjærester?

– Jeg synes hun er flott. Vi er gode venner, sa Cooper til People Magazine.

RYKTER: Cameron Diaz og Jude Law ble sett hånd i hånd i London. Her på rød løper i Tokyo i mars 2007. Foto:Yuriko Nakao,REUTERS

Hun ble også observert i hånd i hånd i London med Jude Law samme året. Selv om paret aldri bekreftet noen form for romantiskforhold satt ryktene fart. Paret møtte hverandre i forbindelse med innspillingen av «The Holiday».

Siste krumspring

Etter flørtingen med Cooper, hadde Diaz en kort romanse med musikeren John Mayer.

I 2008 meldte avisen Sunday Mirror at det hadde oppstått søt musikk mellom Diaz og den skotske filmsjarmøren Gerard Butler. Turtelduene ble observert tett omslynget og sett svært så forelsket ut. Til tross for flere stevnemøter, hete restaurantbesøk og en rekke fester, ble Diaz og Butler aldri offisielt et par.

Derimot fant skjønnheten tonen med den britiske modellen Paul Sculfor.

– Jeg er forelsket i kjærligheten. Jeg er forelsket i livet, uttalte Diaz til W! Magazine i 2008, ifølge People Magazine.

Etter drøyt ett år som kjærester, tok forholdet slutt for den amerikanske filmstjernen og den britiske modellen.

I 2010 fant Diaz lykken med baseballspilleren Alex Rodriguez, som tidligere har vært koblet til både Madonna og skuespiller Kate Hudson. Skuespilleren ga idrettskjæresten æren for at hun la om kostholdet og for første gang i sitt liv spiste sunn mat.

Det ble et kortvarig forhold, og etter syv måneder som kjærester tok kjærligheten slutt for Diaz og Rodriguez i 2011.

– Jeg er veldig glad i Cameron. Vi vil alltid være venner, sa Rodriguez til People Magazine etter bruddet.

Les også

 1. Cameron Diaz tviler på monogami

  Cameron Diaz (41) mener at det er bedre å ha mange elskere, enn å prøve å holde seg til én mann.
 2. Hun er Hollywoods best betalte kvinne

  Kristen Stewart (22) troner helt øverst på lønnstoppen, mens Angelina Jolie (36) må ta til takke med en fjerdeplass.
 3. Hånd i hånd med ny kjendismann

  Hollywood-stjernen Cameron Diaz (41) og rockeren Benji Madden (35) har funnet tonen.
 4. Cameron Diaz: - Sex er min favorittsport

  Cameron Diaz (38) skal være singel igjen. Men det er ikke ensbetydende med et kjedelig privatliv.
 5. Cameron Diaz fortviler etter hårklipp

  Hollywood-stjernen Cameron Diaz (39) brast i gråt da frisøren klippet av henne de lange lokkene.
 6. Endelig fikk Cameron stjerne

  (VG Nett) Cameron Diaz (36) sprudlet som bare hun kan under gårsdagens stjerneseremoni i Hollwyood.

Mer om

 1. Cameron Diaz
 2. Hollywood

Flere artikler

 1. Cameron Diaz har giftet seg

 2. Tatoverte Diaz' navn på brystet

 3. Cameron Diaz bekrefter at hun legger opp

 4. Hevder Cameron Diaz er forlovet

 5. Pluss content

  Cameron Diaz: – Gleder meg til å bli 50

Fra andre aviser

 1. Morten Tyldum er allerede historisk. Ingen nordmann har vært nominert til åtte Oscar.

  Bergens Tidende
 2. Dette er Fifty Shades-regissørens favorittfilmer

  Aftenposten
 3. Disse Golden Globe-vinnerne bør du se

  Fædrelandsvennen
 4. Oda (22) lever ut sminkedrømmen i L.A.

  Fædrelandsvennen
 5. Bening og Bell løfter «Filmstjerner dør ikke i Liverpool»

  Aftenposten
 6. - Man trenger ikke kutte ut den røde løperen for å begynne å respektere kvinner mer

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no