IKKE SINGEL LENGER: Antonio Banderas (54) har funnet lykken med Nicole Kimpel (34). Her på en galla i Spania i mars. Foto:Splash News,

Antonio Banderas falt for 20 år yngre kvinne

Et år etter bruddet med Melanie Griffith (54) gjør ikke Antonio Banderas (57) noe for å skjule at han er forelsket igjen.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over fem år gammel

Den utkårede er den nederlandske finansrådgiveren Nicole Kimpel, som den nyskilte Hollywood-stjernen ble kjent med etter at han flyttet fra USA til London før jul.

Allerede da svirret ryktene, men Banderas uttalte da til spanske The Olive Press at de ikke ennå var et par, men at de holdt på å bli kjent med hverandre.

FESTFINE: Antonia Banderas tok med Nicole Kimpel på galla i hjemlandet Spania. Foto:Splash News,

– Hun er sjenert og har ikke noe med min jobb å gjøre, noe som slett ikke er dumt, forklarte spanskfødte Banderas i intervjuet.

Hånd i hånd

Men nå legger ikke skuespilleren, kjent fra filmer som «Zorro», «Evita» og «The Expendables», at de er kjærester. Flere ganger den siste tiden har paret blitt avbildet hånd i hånd, deriblant på Cudeca Gala i Malaga i Spania nylig, hvor Banderas ble hedret med pris.

De stivpyntede turtelduene, som har en aldersforskjell på 20 år, poserte for pressefotografene.

Daily Mail trykket også denne uken ferske bilder av paret leiende på gaten i Chelsea.

Student

Banderas studerer for tiden motedesign ved anerkjente Central Saint Martin i England.

– Jeg skal selvsagt ikke slutte med yrket mitt, jeg skal fortsatt spille og regissere, men dette er noe helt annet som jeg har gått og tenkt på i lang tid, uttalte Banderas til TV-showet Loose Women da planene ble kjent.

Etter 18 år med ekteskapelig turbulens, var det Melanie Griffith (57) som i fjor søkte om skilsmisse med standardfrasen «uforenlige forskjeller» som begrunnelse.

Les også:Skjuler tatoveringen med eksens navn

1999:Griffith og Banderas og kjærligheten

Banderas slo gjennom i Hollywood med «Mambo Kings» i 1992 etter å ha vært en gjenganger i spanske Pedro Almodavars filmer. Han forlot sin første kone da han forelsket seg i Griffith under filminnspillingen til «Two Much» i 1995. Banderas og Griffith har datteren Stella (18) sammen.

SLUTT: Antonio Banderas og Melanie Griffith i Marbella i 2012 - to år før det endelige bruddet. Foto:Jon Nazca,Reuters

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Slik ser Antonio Banderas ut som Picasso

  2. Griffith og Banderas omsider skilt

  3. Melanie Griffith om plastikk-kritikken: – Jeg ble så såret

  4. Banderas frisk etter hjerteinfarkt

  5. Banderas stumper røyken etter hjerteinfarkt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder