VERSTE SKUESPILLER: Sandra Bullock tar imot sin Razzie-award. Foto: AP

Sandra Bullock ble verste skuespiller

... Men i natt kan hun vinne Oscar

(VG Nett) Under nattens Razzie-seremoni var det Sandra Bullock som fikk den tvilsomme æren å bli kåret til verste kvinnelige skuespiller.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Bullock var ikke dårligere enn at hun selv stilte opp for å motta den noe tvilsomme hedersbemerkningen. Hun fikk prisen for verste kvinnelige skuespiller for sin rolle i filmen «All about Steve». Med seg til prisutdelingen hadde Bullock en hel tralle med eksemplarer av den nevnte filmen.

Les også: Harald Zwart nominert til «Razzie»

Hadde med DVD

- Noe sier meg at dere ikke så filmen og at dere egentlig ikke forsto hva den handlet om, sa Bullock i sin «takketale» ifølge BBC.

Skuespilleren lovet å dele ut DVD-er av filmen slik at hun kunne komme tilbake neste år for å levere tilbake prisen hun mottok.

- Jeg møter opp neste år, hvis dere er villig til å se filmen og virkelig vurdere om det er det verste dere har sett, sa Bullock som også truet med å lese replikkene sine fra filmen hele natten.

I tillegg til prisen for verste skuespiller, ble Bullock og motspiller Bradley Cooper kåret til verste filmpar i den samme filmen.

Kan vinne Oscar

Ironisk nok er Sandra Bullock en av storfavorittene til å vinne Oscar for beste kvinnelige skuespiller under utdelingen natt til søndag norsk tid. Dette er riktignok ikke for innsatsen i «All About Steve», men hennes rolletolkning i filmen «The Blind Side».

Les også:Kan bli best og verst på et døgn

For denne filmen har hun mottatt både Golden Globe og SAG-priser, og flere har utpekt henne som storfavoritt til gullmannen under Oscarutdelingen.

VG Nett vil naturligvis følge Oscar-utdelingen gjennom natten og du vil få løpende informasjon om alt fra vinnere og tapere til antrekkene på den røde løperen.

Les og se video om det norske Oscar-håpet Torstein Nybø: Håper på å treffe Renee Zellweger

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder