Filmaktuelle Monica Bellucci (34): - Skjønnhet er som en sykdom

(VG Nett) «Matrix»-aktuelle Monica Bellucci setter ikke skjønnhet og stjernestatus særlig høyt.

Artikkelen er over 16 år gammel

- Som en sykdom

- Skjønnhet er en tilstand, forklarer Monica til avisen Sydney Morning Herald.

Skuespilleren mener at et vakkert utseende er hemmende for utvikling av sjelen. Monica ønsker mer enn noe annet å bli tatt seriøst.

- Hvis skjønnheten er der, så må man vente til den har forsvunnet. Skjønnhet er som en sykdom, forklarer 34-åringen til avisen som får henne i tale under den stjernespekkede festivalen.

- Betyr ingenting

- Å være stjerne betyr ingenting. Du kan bli stjerne fra en dag til den neste, men det vil ikke si det samme som at du er en kunstner. Selv håper jeg å utvikle meg, slik at jeg blir en god kunstner, sier Monica som onsdag hadde det ærefulle oppdraget å stå for den offisielle åpningen av filmfesten.

Men om utseendet ikke betyr noe for Monica, så vet i hvert fall «Matrix»-regissørene å dra nytte av skuespillerens ytre fordeler. Festivalpublikumet, som får en sniktitt på det nye «Matrix»-eventyret før resten av verden, får se 34-åringen uten en tråd på lerretet, skriver den australske avisen.

12 dagers fest

Filmfestivalen i Cannes, hvor kjente Hollywood-stjerner som Keanu Reeves, Carrie Anne Moss, Meg Ryan, Penelope Cruz, Andie McDowell og Gina Lollobrigida allerede har meldt sin ankomst, varer 12 dager til ende. Nicole Kidman er også ventet å kaste glans.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder