BLE MAMMA: Cameron Diaz, her på premieren på «Sex Tape» i Berlin i september 2014. Foto: Michael Sohn / TT NYHETSBYRÅN

Cameron Diaz (47) fikk sitt første barn

Skuespiller Cameron Diaz melder fredag at hun og musikerektemannen Benji Madden (40) har fått en datter.

«Godt nyttår fra Madden-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for å kunne starte dette tiåret med å kunngjøre fødselen av vår datter, Raddix Madden»

Hollywoodstjernen skriver videre at de ikke kommer til å dele noen bilder eller flere detaljer.

«Utenom at hun er veldig søt!», legger de til.

Diaz og Madden, som spiller i bandet Good Charlotte, giftet seg i 2015. Paret har vernet om privatlivet sitt, men i juni 2017 hyllet Cameron ektemannen, ifølge People.

– Han er ikke bare min livspartner i alt. Jeg har aldri hatt noen som gir meg så mye støtte og så mye mot til å være meg selv og virkelig utforske meg selv, sa hun da.

BRØDRE: Joel og Benji Madden er begge i bandet Good Charlotte. Her i Hollywood i februar 2017. Foto: Araya Diaz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

I 2009 snakket Diaz med Cosmopolitan om at kvinner risikerer å skremme folk unna dersom de hevder at de ikke ønsker seg barn. Hun sa også at det «allerede er nok mennesker på planeten».

– Mange kvinner er redd for å si at de ikke ønsker seg barn fordi de frykter at andre vil skygge banen. Men kanskje er det i ferd med å snu, da da 36-årige Diaz.

les også

Cameron Diaz savner ikke skuespilleryrket

Skuespilleren ville da ikke utelukke at hun kunne bli mor en gang i fremtiden.

– Jeg vil aldri si aldri. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Kanskje ender jeg opp med å adoptere et halvt dusin barn - eller kanskje jeg blir den neste «octomum», fleipet filmstjernen da.

Sist Diaz var aktuell på filmlerretet, var i 2014. Da var hun å se i «Annie», «The Other Woman» og «Sex Tape». Siden da har filmstjernen holdt lav profil. Sist hun viste seg i offisiell sammenheng, var i mai 2019 da «Charlie’s Angels»-kollega Lucy Liu ble hedret med stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I 2018 bekreftet hun at hun hadde lagt opp.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder