BLIR MAKKERE: Norske Kristofer Hivju og sørafrikanske Charlize Theron. Foto: Nils Bjåland/VG og AFP

Hivju får spille mot Theron i «Fast & Furious»

Nordmannen Kristofer Hivju (37) får boltre seg på kinolerretet mot ingen ringere enn Oscar-belønnede Charlize Theron (40).

 • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over fire år gammel

Dagen etter at det ble kjent at Hivju skal spille i den kommende «Fast 8», melder nettstedet Deadline.com at Charlize Theron har sagt ja til oppdraget.

Nyheten om at Hivju dukker opp i actionfilmen, kom overraskende, men det har lenge vært spekulert på om Theron blir en av hovedrolleinnehaverne.

The Wrap meldte i går at Hivju skal spille håndlanger til hovedskurken i bilfilmen, og at Theron er en het kandidat til rollen som nettopp hovedskurken. Filmselskapet Universal har imidlertid til gode å bekrefte noe som helst.

Charlize om utseendet: – Bare en fasade

Innspillingen starter neste måned, og filmen får premiere 14. april neste år.

ETTERTRAKTET: Charlize Theron er blant Hollywoods mest populære stjerner. Her på en prisutdeling i fjor. Foto: AFP

Theron har spilt i en rekke filmer, som «North Country», «Mad Max: Fury Road» og «Young Adult». I 2004 vant hun Oscar for «Monster».

Charlize Theron: Vitne til at moren skjøt og drepte faren

Deler bilder

Hivju får travle dager. Han er fortsatt blant stjernene i suksess-serien «Game of Thrones», hvor han spiller Tormund Giantsbane. Søndag kaster han glans over førpremieren i Los Angeles. I går debuterte den norske filmstjernen for øvrig på bildedelingstjenesten Instagram, hvor han på ett døgn nå har samlet over 2100 følgere.

VG har ikke lykkes i å få en kommentar fra 37-åringen, men på Instagram lover han å oppdatere fansen om hva som skjer i dagene fremover. Blant annet har han postet en liten video fra flyreisen over Atlanteren.

Oppdatert? Slutt mellom Charlize Theron og Sean Penn

Tre nye «Fast & Furious»-filmer

Den første filmen kom i 2001, og den kommende er den åttende i rekken. «Fast 8» er starten på en slags trilogi. Det er nemlig planlagt ytterligere to filmer i serien, som har biler og fart i sentrum. Film ni og ti får premiere 19. april 2019 og 2. april 2021.

«Fast & Furious 7» hadde premiere i april i fjor og kunne da skilte med et besøkstall på 90.000 den første uken.

Stjernen døde

De kommende filmene blir de første som spilles inn uten den avdøde hovedrolleinnehaveren Paul Walker, med unntak av «The Fast and the Furious: Tokyo Drift». Walker mistet livet i en bilulykke i desember 2013 og deler av den syvende filmen måtte spilles med hans brødre som Walkers karakter Brian O'Conner.

Vin Diesel Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Elsa Pataky og Lucas Black gjør alle comeback. Dwayne Johnson og Kurt Russell er også aktuelle navn, i tillegg til Jason Statham. Regissør er F. Gary Gray.

Les også

Mer om

 1. Charlize Theron
 2. Kristofer Hivju
 3. Game of Thrones
 4. Instagram
 5. Hollywood

Flere artikler

 1. Kristofer Hivju til «Fast & Furious»

 2. Eksparet Charlize Theron og Sean Penn holdt avstand i Cannes

 3. Hivju spiller mot sønnen til Clint Eastwood i «Fast 8»

 4. Forglemmelig «furious»

 5. Michelle Rodriguez truer med å trekke seg fra «Fast & Furious»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder