NY OG GAMMEL: Bill Murray har i åresvis vært lunken til å spille inn en ny Ghostbusters-film. Nå er rollelisten for Ghostbusters III klar - og der er det bare kvinner. En av de vi møter er Melissa McCarthy, som her kommer sammen med Bill Murray til et selskap i Beverly Hills i forbindelse med årets Golden Globe-utdeling. Foto:Kevin Winter,Afp

Disse er klare for ny Ghostbusters-film

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinno er klare for Ghostbusters III.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det bekrefter regissøren Paul Feig på Twitter. Han har tidligere arbeidet tett både med Wiig og McCarthy, blant annet i «Bridesmaids», skriver BBC.

Med seg på laget får han også størrelser som Leslie Jones og Kate McKinnon, som begge er kjent fra «Saturday Night Live».

NY: Kristen Wiig Foto:Arthur Mola,Ap

Det var herrene Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudsonsom spilte hovedrollen i den første og svært fremgangsrike Ghostbusters-filmen som kom i 1984. Regissert av Ivan Reitman ble den en stor suksess over store av deler av verden og spilte totalt sett inn i underkant av 2 milliarder kroner.

Ghostbusters II kom fem år senere, og siden den gang har det med ujevne mellomrom vært spekulert i når film tre skulle komme. Men Bill Murray har hele tiden vært litt lysten på en ny Ghostbusters-film. Da Harold Ramis døde i fjor, ble det enda mindre sannsynlig med en oppfølger.

I oktober i fjor gikk imidlertid Feig ut og bekreftet at han var i full gang med manusarbeid og nå har alle brikkene endelig falt på plass og Paul Feig regner med at den er klar for kinoer verden over i 2016.

- «Ghostbusters» er bare stort og det vet alle, sa Feig i et intervju med Entertainment Weekly i fjor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder