KLASSIKER: Avdøde Patrick Swayze og Jennifer Grey i «Dirty Dancing» fra 1987. Foto: AP

«Dirty Dancing»-stjerne forsvarer nyinnspilling

(VG Nett) Fans av 80-tallsklassikeren raser, men Jennifer «Baby» Grey forsvarer nyversjonen av filmen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

En av trendene i Hollywood de siste årene har vært å grave frem gamle klassikere og spille dem inn på nytt. «The Karate Kid», «Fredag den 13», «Clash of the Titans», er bare noen eksempler på en rekke nyinnspillinger de siste årene.

Tidligere i uken ble det kjent at Dirty Dancing, en av de aller største publikumssuksessene fra 80-tallet, som fortsatt har horder av fans verden over, er klar for en overhaling.

Hva mener DU om «Dirty Dancing»- nyinnspillingen? Diskutér i kommentarfeltet under artikkelen!

Kenny Ortega, med solid kjennskap til dans på film etter to av «High School Musical»-filmene og Michael Jackson-dokumentaren «This is it», skal regissere nyinnspillingen. Han jobbet som koreograf på den originale filmen.

Les saken: Nå kommer ny «Dirty Dancing»

Negative reaksjoner

De negative reaksjonene på nyhetene har ikke latt vente på seg.
På produsenten Lionsgates Facebook-side for den originale filmen er det mange som raser: «Hvorfor?» «La være»!« Hvordan i all verden kan du finne noen til å fylle Patricks (Swayze) sko?» er gjennomgangstonen blant forskrekkede fans.

Nå får imidlertid prosjektet støtte fra en som var en sterk bidragsyter til at filmen ble en hit i utgangspunktet.

SLIK SER HUN UT I DAG: Jennifer Grey (51) Foto: wenn.com

Jennifer Grey, som spiller Frances «Baby» Houseman har rykket ut med støttemeldinger til regissør Kenny Ortega på Twitter:
«Jeg elsker Kenny Ortega og stoler på at han kommer til å lage noe helt spesielt», skriver filmstjernen, som også har uttrykt den samme entusiasmen til Wall Street Journal.

- Jeg er så begeistret for denne nyheten, og jeg tror ingen andre er bedre egnet til å gjøre dette enn Kenny Ortega, som jeg er så glad i, og som var sterkt delaktig til at filmen ble en suksess i utgangspunktet, sier hun blant annet.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder