Se verdenspremieren på «Beatles»-traileren

Premieren på storfilmen «Beatles», basert på Lars Saabye Christensens roman, er rett rundt hjørnet. Nå har endelig traileren kommet.

Fanny Emilie Rustad Østhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Innspillingen av en av tidenes mest populære norske oppvekstromaner er over, og nå er det ikke lenge igjen før «Beatles» kan ses i norske kinosaler 29.august.

Hos VG kan du allerede nå få en smakebit på filmen som er basert på Lars Saabye Christensens suksessroman «Beatles».

Se verdenspremieren på «Beatles»-traileren øverst i saken!

Saken fortsetter under bildet.

«BEATLES»: Louis Williams fra Nesodden har hovedrollen som Kim Karlsen, Ole Nicolai Jørgensen fra Ekeberg spiller Gunnar, Halvor Tangen Schultz fra Bærum spiller Ola og Håvard Jackwitz, også fra Bærum, skal portrettere Seb. Foto:Faksimile,Produsent, Jørgen Storm Rosenberg, gleder seg til premieredagen.

- Jeg tror at dette kommer til å gå helt strålende. Jeg mener vi har fått til noe kjempebra og jeg har god selvtillit mot premieren, sier Rosenberg til VG.

Produsenten håper mange kommer og ser filmen, og at de har klart å nå målet sitt med å ligne på boken til Saabye Christensen.

- Vi hadde lyst til å lage en film alle syntes er bra og som innfrir forventningene til boka, noe den helt klart gjør, sier Rosenberg.

Bakgrunn: Her er «Beatles»-guttene!

Nå som filmen er rett rundt hjørnet vil de som har lest boken få se at ikke alt fikk plass i filmatiseringen. Siden boken er på størrelse med en murstein og på over 500 sider, måtte den erfarne manusforfatteren, Axel Hellstenius («Elling»), skrelle bort et par ting av historien.

Teamet bak den kommende filmen er produsent Jørgen Storm Rosenberg, manusforfatter Axel Hellstenius og regissør Peter Flinth.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder