STOLT FAR: «The Rock» hyller kvinner verden over i gledesrus etter å ha nok en gang blitt far.
STOLT FAR: «The Rock» hyller kvinner verden over i gledesrus etter å ha nok en gang blitt far. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

«The Rock» ble far - igjen

FILM

Hollywood-stjernen Dwayne Johnson (45) har fått sin tredje datter.

Publisert:

Det er ikke bare britiske kongelig som jubler for babylykke om dagen.

Mandag kveld var det en annen verdensstjerne som til sine 103 millioner følgere på Instagram delte følgende bilde:

I en følelsesladet Instagram-post kunne actionhelten fortelle omverdenen at han hadde blitt far - igjen.

Tiana Gia Johnson er den tredje datteren han får. Den andre sammen med den nåværende kjæresten Lauren Hashian. Han har også en 16 år gammel datter med eks-kona Dany Garcia.

I posten skriver «The Rock» blant annet følgende: « ... det er vanskelig å beskrive det nye nivået av kjærlighet, respekt og beundring jeg har for Lauren, mødre og kvinner der ute ... »

Hashian har på sin side ikke delt noe på sosiale medier ennå, men har tidligere blant annet delt dette bildet da de annonserte at de skulle bli foreldre igjen:

Johnson, som i øyeblikket gjør stor suksess med filmen «Rampage», stod nylig frem og fortalte at han hadde slitt med depresjon.

– Kamp og smerte er helt reelt. Jeg var knust og deprimert, sa skuespilleren til britiske Express.

Han skal ha nådd et bunnpunkt da skader knuste drømmen om å spille amerikansk fotball profesjonelt. Han ble dumpet fra Canadian Football League under ett år etter at han hadde signert kontrakten. Like etter det gjorde kjæresten det slutt.

– Jeg kom til et punkt hvor jeg ikke ville gjøre noe eller gå noe sted. Jeg gråt konstant, sa The Rock.

Nå derimot er han i lykkerus. Og fansen, som i går omtalte det som den eneste viktige babyhistorien, gleder seg med ham:

Her kan du lese mer om