LIKE FØR: Robert Downey Jr og kona Susan på filmgalla i Los Angeles en uke før fødselen. Foto:Robyn Beck,Afp

Robert Downey Jr. ble pappa igjen

«Iron Man»-stjernen (49) har fått en datter - 21 år etter at han ble pappa for første gang.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Robert Downey Jr. og produsentkona Susan Nicole Downey (40) har blitt foreldre igjen. Paret som har en to år gammel sønn sammen fra før, har denne gangen fått ei lita jente, melder People.

KJÆRLIG: Robert Downey Jr og Susan på en tilstelning tidligere i høst. Foto:Chris Pizzello,Ap

Senest for en uke siden struttet den da vordende mammaen på rød løper før BAFTA Jaguar Britannia Awards i Los Angeles. De poserte da tett omslynget og så svært lykkelige ut, skriver britiske medier.

Downey Jr. snakket da om graviditeten i takketalen etter å ha mottatt Stanley Kubrick-trofeet for lang og tro innsats innen filmbransjen.

– Denne andre graviditeten har vært ekstremt tøff for meg, fleipet skuespilleren.

Det var Downey Jr. som selv opplyste om den voksende babymagen i juli. «Yo. Susan. Meg. Baby. Jente. November. Skorpion?» skrev han på Twitter.

Det er ni år siden paret giftet seg. Downey Jr. har i tillegg en sønn på 21 år fra sitt første ekteskap med Deborah Falconer. De var separert i åtte år før de ble skilt i 2004.

Downey Jr. møtte sin nåværende kone for 11 år siden, da han spilte i «Gothika», som hun produserte. Da hadde han i en årrekke levd et hardt liv med rusmisbruk og gjentatt klammeri med loven. Han har i ettertid gitt kona æren for at han har kommet på rett kjøl.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder