FIKK FREM SMILENE: Sandra Bullocks takketale under «People's Choice Awards» var inspirert av en samtale med sønnen like før hun skulle gå ut av døren for å dra på seremonien. Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Sandra Bullock (51) stjal showet med tale inspirert av sønnen

Skuespilleren ble hedret med publikumsprisen «People’s
Choice Award» i Hollywood og kommer til å bli husket for takketalen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Seremoni-sesongen er i gang i Hollywood, og først ut er People’s Choice Awards som ble delt ut i natt. En rekke av de aller største stjernene var på plass da prisene ble delt ut, og den som stjeler mange av overskriftene i ettertid er Sandra Bullock. Sammen med Anne Hathaway, Melissa McCarthy, Meryl Streep og Scarlett Johansson var hun nominert som beste kvinnelige skuespiller.

Les også: Sandra Bullock kåret til verdens vakreste

Bullock vant og holdt en tale inspirert av hennes egen sønn Louie på fem år. Først anerkjente hun faktumet at samtlige av hennes mednominerte er mødre og at det hun elsker mest med jobben sin er det fantastiske selskapet hun får være i.

Drama på hjemmebane: Bullock overrasket av innbruddstyv

Bullock fortalte også at hun før hun dro hadde snakket med barna, sønnen Louie på fem år og datteren Laila på tre og et halvt som hun har adoptert fra Louisiana. Sønnen på fem var veldig interessert.

SEREMONISESONGEN I GANG: People's Choice Awards er den store publikumsprisen i filmbyen. Foto: Christopher Polk , Afp

– Hvor skal du? spurte han og jeg forklarte jeg skulle på et show.

– Hva er navnet på showet? fortsatte sønnen ifølge mamma Bullock som hadde forklart ham at det var People’s Choice Awards det dreide seg om og at de som vinner må holde en tale.

Så refererte Bullock samtalen mellom henne og sønnen, som fikk frem smilene i salen.

– Får jeg en pris? sa han.

– Hvorfor skal du få pris? spurte jeg.

– Vel, hva er det de gir priser for?

– Filmer, TV, skuespill, svarte jeg.

– Jeg har spilt skuespill!

– Hva har jeg sett deg i, spurte Bullock som forklarte at sønnen refererte til hjemmevideoene på Bullocks telefon med tittelen «videos 2015».

– Kan jeg få en pris for det? spurte sønnen.

– Vel, hvis du får en pris for det må du holde en tale og si at du er takknemlig. Hva vil du si da? spurte Bullock og fikk raskt svar fra sønnen.

– Jeg vil si takk til verden, og takk til planeten, sa femåringen til moren.

– Er det noe mer du ville ha sagt?

– Nei, jeg vil holde det enkelt, hadde sønnen svart, og Bullock avsluttet derfor med å takke på vegne av «videos 2015».

Andre populære vinnere fra i natt var Johnny Depp som ble kåret til beste skuespiller og takket fansen for at de har holdt ut med ham så lenge. Actionfilmen «Furious 7» vant både beste film og beste actionfilm. Skuespiller Vin Diesel hedret avdøde Paul Walker, som er med i filmen, og sang igjen låten «See You Again», som er med i filmen.

Kjekkasen Chris Hemsworth ble kåret til beste actionskuespiller, og han takket fansen for at barndomsdrømmene blir oppfylt.

– Det er veldig spesielt å kunne gå til en jobb hver dag som ikke føles som noen jobb, sa den australske 32-åringen.

BLID AUSTRALIER: Chris Hemsworth vant prisen for beste actionskuespiller under People's Choice Awards. Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder