GIFT I SYV ÅR: Marc Anthony og Jennifer Lopez - her på et bilde fra 2010. Foto: WENN.com Foto: ,

J Lo skilt - tre år etter bruddet

Jennifer Lopez (44) og Marc Anthony (45) har omsider blitt skilt også på papiret.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Lopez avsluttet nylig et to år langt forhold med den 17 år yngre danseren Casper Smart (27). Og få dager senere kommer nyheten om at filmstjernen og sangeren også er nyskilt - selv om ekteskapet med popartisten Anthony havarerte allerede for tre år siden.

OGSÅ SLUTT: Jennifer Lopez og hennes unge flamme Casper Smart avbildet i desember i fjor. Nå er også dette forholdet historie. Foto: AP Foto: ,

I hele denne perioden har hun og Anthony slitt med å komme til enighet om både pengefordeling og omsorg for parets to barn. Derfor har de to vært gift på papiret helt fram til nå.

Får hovedomsorg

Denne uken har en dommer i Los Angeles County Superior Court signert skiksmissekontrakten, som innebærer at Lopez får hovedomsorgen for barna.

Anthony skal kun ha tvillingene syv dager i måneden, skriver amerikanske People og en rekke andre medier.

Feriene fordelt

Lopez og anthony skal også ha kommet fram til en skriftlig avtale om hvordan barnas ferier og høytidsfeiringer skal fordeles mellom foreldrene. Ifølge kontrakten er ingen av de to superstjernene pålagt å betale underholdsbidrag for den andre.

Avtalen skal i tillegg sikre at begge foreldrene forplikter seg til å beskytte barna mot paparazzifotografer og «annen uønsket oppmerksomhet».

Skilsmissen er den tredje i rekken for Lopez, mens Anthony har ett ekteskap bak seg fra før. Han har også to barn fra dette ekteskapet, mens Lopez ikke hadde barn før hun i 2004 giftet seg med Anthony.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder