SAMMEN IGJEN?: Sandra Bullock og Ryan Reynolds kan bli medspillere i en ny film. Foto: AFP

- Sandra Bullock og Ryan Reynolds i ny film

(VG Nett) Går alt etter planen kan Sandra Bullock og Ryan Reynolds bli å se på film sammen igjen.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

De to spilte mot hverandre i «The Proposal» og nå ser det ut til at Reynolds og Bullock kan bli medspillere i den nye komedien «Most Wanted». Ifølge People er nemlig Bullock med i forberedelsene til filminnspillingen.

- Hun gleder seg til å lese manuskriptet, sier Bullocks talsperson til kjendismagasinet.

VGTV:Klinte til på prisutdeling

- Sammen igjen

I tillegg til at Bullock skal være involvert i filmprosjektet er det klart at Reynolds skal være med å produsere filmen, og People anser det som svært sannsynlig at han skal ha en rolle i filmen.

Peter Chiarelli, som skrev manuset til The Proposal, skal også skrive manuset til den kommende filmen. Produksjonsselskapet skal ifølge People også arbeide med å få inn regissør Anne Fletcher. Fletcher er regissøren bak «The Proposal».

Les også:Sandra Bullock: - Jeg skal ingen steder

Kysset Scarlett

Sandra Bullock og Ryan Reynolds fikk mye skryt for sitt samspill, og kona til Reynolds, Scarlett Johansson skal også ha vært en stor fan. Det var i alle fall det Johansson sa under MTV Movie Awards, da hun sørget for å få kysset Bullock da sistnevnte mottok Generation Award.

Johansson forklarte at hun mente kysset mellom Reynolds og Bullock i «The Proposal» burde vunnet MTV Award for beste kyss.

- Det var så søtt, sa Johansson før hun kysset Bullock

Utroskapsskandale

Bullocks har holdt en lav profil siden Oscar-utdelingen 7. mars, men ser nå ut til å være tilbake for fullt.

Like etter festkvelden sprakk nyheten om at ektemannen Jesse James hadde vært utro med flere kvinner, og Bullock gikk i skjul. Hun bekreftet siden at skilsmissen var et faktum, og stilte også opp i People for å vise frem sin adoptivsønn som hun hadde klart å holde skjult for omverdenen mens utroskapsskandalen herjet.

Ektemannen fremsto som en angrende synder og ba om tilgivelse både fra Bullock og fansen. Han valgte også å legge seg inn på en sexavvenningsklinikk, uten at det fikk Bullock til å ta ham tilbake. Bullock deltok dagen før Tropps Awards, hvor hun mottok en pris. Denne prisutdelingen er ennå ikke sendt på TV.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder