MØTTE INNBRUDDSTYV: Noen brøt seg inn i Los Angeles-boligen til Sandra Bullock søndag morgen, men skuespilleren kom uskadd fra det hele. Her er Bullock avbildet under Hollywood Film Awards Gala i oktober i fjor. Foto: Ap Foto: ,

Sandra Bullock overrasket av innbruddstyv

Tidlig søndag morgen fikk skuespiller Sandra Bullock (49) uventet besøk.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Los Angeles-politiet fikk beskjeden rundt klokken halv syv søndag morgen amerikansk tid: Noen hadde tatt seg inn i boligen til Sandra Bullock. NBC News melder at Oscar-vinneren var hjemme da innbruddstyven snek seg inn i huset hennes. Få timer tidligere hadde hun gjestet Guys Choice Awards, hvor hun mottok prisen «Decade of Hotness».

NBC News har snakket med noen av skuespillerens naboer, som forteller at Bullock installerte et nytt gjerde rundt eiendommen sin for bare tre måneder siden. Dermed skulle det være vanskelig å komme seg inn i boligen hennes – men inntrengeren fant åpenbart et smutthull.

Politiet fikk raskt kontroll på inntrengeren, som viste seg å være en 39 år gammel mann. Nå sitter han i varetekt som følge av innbruddet, men politiet er usikre på om mannen faktisk var ute etter å stjele skuespillerens eiendeler.

Ifølge NBC skal politiet undersøke om det rett og slett bare var en overivrig Bullock-fan som hadde lyst til å hilse på skuespilleren. I så tilfelle er ikke dette ukjent for Bullock - hun har tidligere blitt forfulgt av en psykisk syk mann over lang tid.

Mannens kausjon er satt til 50.000 dollar, noe som tilsvarer over 300.000 norske kroner.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder