LYKKELIGE: Jeff Bridges og kona Susan Geston etter Oscar-seieren natt til mandag. Foto: Reuters

Jeff Bridges: - Utroskap ikke verdt risikoen

(VG Nett) Oscar-vinner Jeff Bridges (60) sier han aldri vil la seg friste av vakre motspillere.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Bridges, som natt til mandag håvet inn den prestisjetunge Oscar-statuetten for beste mannlige hovedrolle i «Crazy Heart», gir kona Susan Geston mye av æren for suksessen.

ALT OM OSCAR-FESTEN HER

De to har vært gift i 33 år, og Bridges hevder at han aldri noensinne har hatt et utenomekteskapelig forhold. Ikke kommer han til å la seg friste til sidesprang i fremtiden heller, forsikrer han i et intervju med nyhetsbyrået Wenn.

- Vil koste alt

I en bransje som er beryktet for sine mange havarerte ekteskap i kjølvannet av romantisk samarbeid med andre enn ektefellen på kinolerretet, hevder Bridges at han aldri vil la seg friste til å innlede et forhold til en motspiller - uansett hvem.

- Utroskap ville koste meg alt. Sex kan føre til at du mister alt. Jeg ville aldri risikert ekteskapet mitt for en flørt med en skuespiller. Jeg er så forelsket i kona mi, og forholdet blir bare bedre og bedre, forteller Hollywood-veteranen som har spilt mot skjønnheter som Michelle Pfeiffer og Kim Basinger.

- Utroskap for lett

Bridges mener at det er for lett å ty til utroskap når problemene melder seg på hjemmebane.

- Men hvis man skifter partner hver gang det er vanskelig eller man er litt misfornøyd, da får man ikke den rikdommen som ligger i et langt forhold. Kona mi støtter meg, og det får meg til å elske henne enda høyere. Og det er ikke noe man tuller med, lyder det fra filmstjernen kjent fra filmer som «Mot Alle Odds», The Fabulous Baker Boys» og «Iron Man».

Måtte kjempe

Bridges ble kjent med kona da hun var servitør og han var ung og fremadstormende stjerne. Han ba henne ut på middag, men fikk krasst avslag.

- Hun sa til meg at «Alle dere Hollywood-»-typer tror at dere bare kan komme her og plukke den jenta dere vil. Glem det. Vi ses kanskje». Vel, jeg så henne igjen, og siden har jeg beholdt henne, forklarer skuespilleren.

JEFF BRIDGES: UTVALGT FILMOGRAFI

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder