STJERNEMØTE: Hollywood-stjernen Channing Tatum tok seg tid til å posere sammen med Hanne Nilsen på Byrkjedalstunet. Foto: PRIVAT

Her er Hollywood-stjernen Channing Tatum i Rogaland

Hanne Nilsen (19) fra Bryne satt og spiste middag med mormor på Byrkjedalstunet tirsdag ettermiddag da den amerikanske filmstjernen Channing Tatum (39) plutselig spaserte inn.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

– Vi satt bare der inne i restauranten og registrerte at det var mange andre der. Plutselig kom Channing Tatum inn og forsynte seg med noe mat eller kaker. I hvert fall tenkte jeg at det lignet veldig på ham, forteller Nilsen til VG.

19-åringen forteller at alle snakket amerikansk.

– Han forsvant ut av restauranten igjen, men da mormor og jeg gikk inn i en av butikkene på Byrkjedalstunet etterpå, så så vi ham igjen, forteller Nilsen, som da ikke var det spor i tvil om at det faktisk var Hollywood-skuespilleren som spaserte rundt på området.

les også

Channing Tatum og Jenna Dewan skiller lag

Hun tok mot til seg og spurte om en av de andre mennene som var med Tatum, kunne ta et bilde av henne og stjernen med hennes mobiltelefon. Det lot seg fikse. Tatum la armen rundt Nilsen og poserte smilende.

– Jeg snakket ikke så mye med ham. Han var jo i prat med de andre, så det ble liksom bare til at vi tok bildet. Jeg følte ikke for å spørre så mye, sier hun smilende.

Nilsen sier at det så ut som det var et arbeidslag som befant seg der, selv om hun ikke så noen filmkameraer eller annet utstyr.

– Det virket ikke som om de var på ferie, sier hun.

Tilbakeblikk på da Tatum tok rumpedansen foran VGs reporter (artikkelen fortsetter under):

les også

Verdens mest sexy ble pappa

For Bryne-kvinnen var det uansett et spesielt øyeblikk.

– Jeg har jo sett alle disse filmene, «Magic Mike, «Dear John» og disse som han har spilt i. Men mormor hadde jo ikke peiling på hvem han var, så jeg kunne ikke dele gleden med henne akkurat der og da, ler Nilsen.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Tirsdag kveld får VG tilsendt enda et bilde fra en venninnegjeng, Emily Myklebust (19), Nisthit Daniel (19) og Nora Meling Lunde (19), som møtte filmhelten på Heathrow flyplass i London. Han hadde tatt samme fly som dem fra Stavanger, så han befinner seg altså ikke lenger i Norge.

– Vi fikk øye på ham da han sto og ventet på bagasjen sammen med oss. Han sto alene og var helt avslappet. Ingen andre var rundt ham, men vi kjente ham jo igjen. Da vi spurte om bilde, sa han: «Ja, selvfølgelig». Han var veldig hyggelig, sier Myklebust.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FORNØYD: En stolt Emely Myklebust fikk bilde med Channing Tatum i London etter flyturen fra Norge. Tatum med norsk drikkevann i hånden. Foto: NISTHIT DANIEL

Hvorfor Tatum besøkte Norge, er ukjent.

NRK gikk i mai ut og søkte etter statister til den nye, norske storserien «Atlantic Crossing», hvor opptakene skjer i Dirdal denne måneden. TV-kanalen har allerede sikret seg et stort amerikansk navn til å spille president Franklin D. Roosevelt, nemlig «Twin Peaks»-stjernen Kyle MacLachlan (60).

Ranveig Lie i produksjonsselskapet Cinenord opplyser imidlertid til VG at Tatum ikke står på rollelisten i denne serien.

– Han er ikke med i «Atlantic Crossing», sier hun.

Per Henry Borch, linjeprodusent i produksjonsselskapet «True North» og norsk tilrettelegger for internasjonale filmer, vet heller ikke hvorfor Tatum befinner seg i Norge.

– Nei, det har jeg ikke kjennskap til. Men hadde det vært en av de store internasjonale filmene, så hadde jeg gjort det, sier han til VG.

Populær filmlokasjon

VG har den siste tiden omtalt at to store internasjonale filmer har spilt inn scener på Vestlandet, nye «James Bond» og «Black Widow»., sistnevnte med Scarlett Johansson (34) på rollelisten.

Uansett er det ikke første gang Tatum er på norsk jord. I 2014 var han på snarvisitt og spiste blant annet middag med krimforfatter Jo Nesbø (59).

Tatum, tidligere kåret til verdens mest sexy mann, er også kjent fra filmer som «Step up», «Foxcatcher» og «G.I. Joe: Retaliation». På filmnettstedet IMDb står det at han for tiden er i gang med en innspilling med navn «Free Guy».

Mer om

  1. Hollywood
  2. Channing Tatum

Flere artikler

  1. Møtte TV-stjernen Bear Grylls på Byrkjedalstunet i Rogaland

  2. Channing Tatum ble utfordret i norsk natur

  3. Joachim Rønning etter «Maleficent»-kritikken: – Feirer 1,5 milliarder kroner

  4. Joaquin Phoenix blir produsent for norsk dokumentarfilm

  5. Pluss content

    Eyvind Hellstrøms (70) nye liv med kjæresten Anita (39) og bonussønnen Nils (10)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder