CNN: «Er det deg, Renée?»

Da Renée Zellweger (45) dukket opp på stjernefest i Hollywood i går, var hun ikke til å kjenne igjen.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Akkurat hva den norskættede filmstjernen har gjort for å få en så ny look, er vanskelig å gjette seg til. Men ny er hun.

Zellweger, best kjent fra «Bridget Jones»-filmene, har de siste årene ligget ganske så lavt i terrenget. Det er også hele fem år siden hun har vært å se på filmlerretet. Da hun mandag valgte å kaste glans over den årlige Women In Hollywood Awards i regi av ELLE, vakte det naturlig nok oppmerksomhet. En rekke medier spør seg selv hvorfor og hvordan 45-åringen har gått gjennom en så total forvandling.

KJÆRESTEN: Renée Zellweger og Bramhall II på vei inn til mandagens fest. Foto:Mario Anzuoni,

– Er det deg?

Forskjellen fra bare få år tilbake og til nå kan vanskelig forklares med naturlig aldring. CNN spør: «Er det deg, Renee?». Gawker og New York Daily News vier også forandringen stor spalteplass.

«Den Oscar-nominerte skuespilleren er bokstavelig talt ugjenkjennelig», skriver Moviepilot.com.

Forelsket

45-åringen kom til festlighetene sammen med musikkprodusent-kjæresten Doyle Bramhall II (46). Paret, som har holdt sammen i et par år, poserte tett omslynget på vei inn til festen. Det er for øvrig en av de få gangene de to har vist seg sammen i offisielle sammenhenger.

Zellweger har skiftet stil og uttrykk flere ganger i forbindelse med filmroller, ikke minst i nevnte «Bridget Jones», hvor hun gikk opp om lag 20 kilo for å yte rollen rettferdighet.

Stjernen har også gjentatte ganger opp gjennom årene tatt til motmæle mot spekulasjoner om at hun lider av spiseforstyrrelser. Så langt har hun ikke kommentert all oppmerksomheten rundt sitt «nye» utseende.

I RAMPELYSET: Renée Zellweger solte seg i blitzlampene. Foto:Mario Anzuoni,

Hollywood-stjernen (se utvalgt filmografi) har aldri vært spesielt glad i rampelyset. I 2007 uttalte hun til bladet Harper's Bazaar at hun var glad hun hadde klart å bevare psyken etter alle bisarre opplevelser hun hadde opp gjennom livet.

– Jeg elsker private fester, men styrer unna de store Hollywood-arenaene. Én stor fest i året holder for meg – det er mer enn nok, forklarte filmstjernen, som har norsk mor og sveitsisk far.

Selv om Zellweger har hatt en lang karrierepause dukker hun etter planen opp på kinolerretet til neste år i «The Whole Truth» mot blant andre Keanu Reeves.

KLASSIKER: Renée Zellweger i rollen som Bridget i «Bridget Jones' Dagbok» i 2000. Foto:UiP,

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder