TRENTE HARDT: Alexander Skarsgård som Tarzan i den kommende «The Legend of Tarzan». Foto: SF Norge

Alexander Skarsgård etter Tarzan-rollen: – Ble matet av Stellan

Alexander Skarsgård trente i måneder for å se ut som han
kunne svinge seg i lianer dagen lang. Etterpå fikk han pasta av pappa Stellan.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Stellan Skarsgårds skuespillersønn (en av dem) har hovedrollen i «The Legend of Tarzan» som har norgespremiere 11. juli. Filmen er en ny vri på Tarzan-legenden, og starter i Victoriatidens London der han lever med kona Jane som aristokraten John Clayton. Men så blir Tarzan lurt tilbake til Afrika, og der starter forviklingene.

Alexander Skarsgård: Sexisme er et stort problem.

Skarsgård og motspiller Margot Robbie som spiller kona Jane er for tiden på presseturné, og har blant annet snakket om treningsregimet han måtte gjennom for å få en troverdig «jungelkropp». Store deler av filmen går Skarsgård nemlig i lendeklede.

Beinhard trening og diett

– Det viktigste for meg var at jeg ikke ville se ut som en «broiler». Jeg ville ikke se ut som noen fra Venice Beach, med det typiske Golds Gym-utseendet, sier han til Entertainment Weekly.

Fikk du med deg: Den nye Skarsgård-stjernen.

PAR: Australske Margot Robbie spiller Jane og Svenske Alexander spiller Tarzan i den nye filmen. Foto: SF NORGE

Ikke bare måtte han trene intensivt i flere måneder, han måtte også følge en nitid diett med små porsjoner med protein hver time.

Har du lest: Rob Lowe mener menn blir sexobjekter i Hollywood.

– Jeg ville legge på meg litt mer vekt uten å bli for stor. Det var viktig å jobbe for å se kvikk og fleksibel ut, som noen som kan bevege seg gjennom jungelen som et dyr kan – som om det var hans naturlige habitat. Det kunne ikke være unødvendig masse på kroppen, sier han til Muscle & Fitness følge Belfast Telegraph.

Skarsgårds trener Magnus Lygdback forteller at skuespilleren trente magemuskler annenhver dag og to til fire kondisjonstreninger i uka med fokus på bjørnekrabbing og sprint.

Fikk du med deg: Alexander Skarsgård dukket opp i drag.

– Jeg husker dagen han fikk lov til å spise et eple. Da kysset han det eplet og det slo meg hvor desperat du er når du blir begeistret over å se en frukt, forteller Margot Robbie til EW.

Ble matet av pappa

Lyspunktet for Alexander var da han var ferdig med innspillingen: Da dro han rett til faren Stellan i London og gasset seg i karbohydrater.

– Jeg tilbragte fire dager i sengen med å bli matet av pappa. Han lagde pastaretter med mektige sauser og beinmarg og fritert mozzarella og tonnevis med øl og vin. Det var den mest fantastiske helgen i livet mitt, sier han til underholdningsmagasinet.

FAR OG SØNN: Alexander Skarsgard med Stellan på premieren til «The Avengers» i 2012. Foto: Danny Moloshok Reuters

Blåmerke av sexscene

Ifølge britiske Sunday Express har regissør David Yates hevdet at Skarsgård pådro seg blåmerker under en sexscene med Robbie.

– De skulle spille enn en kjærlighetsscene, og jeg sa til Robbie: «Bare klapp til Alex mens dere elsker, bare gi ham et slags slag.» Det var et slags sensuelt øyeblikk der hun nøt sex med Alex, og det eneste blåmerket han pådro seg under hele innspillingen, var mest sannsynlig fra det slaget fra Margot. Noe som sier mye om hennes aggressivitet, sier Yates.

Kjærlige scener mellom de to kan allerede sees i musikkvideoen til Hoziers spesialskrevne låt for filmen, «Better Love».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder