DYRT SMIL: Julia Roberts har nok verdens dyreste smil. Prislappen? 180 millioner kroner, eller 30 millioner dollar om du vil. Foto: AP

DYRT SMIL: Julia Roberts har nok verdens dyreste smil. Prislappen? 180 millioner kroner, eller 30 millioner dollar om du vil. Foto: AP Foto:,

Julia Roberts mente hun var den peneste skuespilleren i Hollywood

Selv om hun flere ganger har blitt kåret til verdens vakreste kvinne, mener ikke Julia Roberts (46) at hennes utseende er blitt vurdert som sexy.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Jeg tror at jeg alltid har vært i det gutteaktige spekteret av jenter. For eksempel har jeg aldri blitt kåret til «en av de top fem hotteste skuespillerene i bikini», sier hun til InStyle Magazine, ifølge Female First.

Selv om hun ikke har vunnet bikinikåringer for sitt utseende, er ikke «Pretty Woman»-stjernen molefonken. Heller tvert i mot:

- Ærlig talt så er det en gudegave. Da jeg var yngre ville jeg tenkt: «Åh, jeg er den peneste. Det er ikke Halle Berry. Det er ikke det!» Men du vet, det er det.

Tenker mer over utseende

Roberts sier også ifølge magasinet at hun tror dette er noe av grunnen til at hun har klart å holde bena på jorda. Men i intervjuet innrømmer hun også ifølge E Online at hun tenker mer over utseendet etter at hun er blitt eldre.
- Før kunne venner ringe meg klokken tre og spørre om jeg ville bli med på en rød løper samme kveld. Da kunne jeg bare ta en kjapp dusj og bli med.
Hun legger til at det var «gode gamle dager» og at mye var lettere før og at folk var mindre dømmende.

Roberts er mor til tvillingene Hazel og Finn (9) og sju år gamle Henry. Hun har siden 2002 vært gift med filmfotografen Danny Moore. Selv sier Roberts til Wall Street Journal Magazine at det å få barn var en ektefølt glede.

- Da vi fikk barn følte jeg at jeg hadde oppnådd så mye og jeg følte meg sikker på den delen av livet.

Det meste kan fikses med gaffa-tape

Den Oscar-vinnende skuespilleren insisterer videre i intervjuet med InStyle ifølge Female First at hennes liv ikke er særlig glamorøst utenfor rampelyset. Som mor til tre barn strever hun med å få timeplanen til å gå opp, og er lei av å få spørsmål om hvordan hun får alt til å gå opp.

På spørsmål om hvorfor hun er lei av å få den typen spørsmål svarer hun at ikke alt er sånn som folk tror.

- Fordi, A) Jeg er ikke på langt nær så opptatt som folk tror. B) Halvparten av alt blir bare ikke gjort. Så lenge ingen er oppløst i tårer, ingen lukter vondt og alle sover fredfullt er min jobb gjort. Og C) Jeg har støttende venninner, en fantastisk ektemann og en forståelsesfull familie. Resten blir gjort grus, spytt og en hel masse gaffa-tape, svarer hun humoristisk.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder