KLAR: Keanu Reeves, her avbildet i juli, skal være klar for gjengen med leker i den kommende «Toy Story 4». Dette bildet er fra film nummer 3. Foto: Disney/ Pixar /Jamie McCarthy/Getty Images/AFP

Keanu Reeves til «Toy Story 4»

Skuespiller Tim Allen røper til Jimmy Fallon at Keanu Reeves er blant skuespillerne som dukker opp i neste «Toy Story»-film.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det var på TV-showet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» at Allen var gjest og snakket om den kommende filmen i animasjonssagaen om Woody og Buzz Lightyear.

Allen har stemmen til Lightyear, og fortalte at Reeves skal spille en leke med intens personlighet, ifølge Deadline.

les også

«Toy Story 3» banket Stallone & co.

– De vil virkelig overraske dere med lekene de har funnet opp. Noen rollefigurer kommer tilbake, og nye typer i filmen her helt topp. Keanu Reeves har en flott rolle, sa Allen.

Han hevder stemmen Reeves ført brukte lignet for mye på Buzz Lightyear, så han måtte roe det ned. Leken skal angivelig være veldig liten.

HELT: Buzz Lightyear og gjeter-Barbie i «Toy Story 2». Foto: Disney / Pixar

Torsdag var det 23-årsdag for «Toy Story», som var den første dataanimerte spillefilmen i historien. Det var også Pixars første film. «Toy Story 2» kom i 1999 og «Toy Story 3 i 2010». Den nye filmen er planlagt til sommeren 2019 og har med skuespillere som Tom Hanks (Woody), Patricia Arquette (uvisst i hvilken rolle), Michael Keaton (Ken) og Keegan-Michael Key (Ducky).

les også

«Toy story»-forfatter skriver den nye Star Wars-filmen

Ifølge filmdatabasen Box Office Mojo, var originalen den filmen som inkasserte mest i 1995. Den spilte inn 373 millioner dollar på verdensbasis. Oppfølgeren spilte inn mer penger, 497 millioner dollar, men ble bare den tredje mest-tjenende filmen i USA i 1999. «Toy Story 3» toppet rekordene, og dro inn 1,006 milliarder dollar og ble den filmen i franchisen som har skaffet flest kroner i kassen. Den er den femte mest sette animasjonsfilmen gjennom tidene.

Keanu Reeves har etter suksessen med «The Matrix» gjort seg bemerket i blant annet «Speed», «John Wick»-filmene og i TV-serien «Swedish Dicks».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder